Ρατζόν Ρόντο ο Mr. Assist

Μία από τις δέκα καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών στο ΝΒΑ και την κορυφαία από το 1996 και μετά σημείωσε ο Ρατζόν Ρόντο στον αγώνα των Νιου Ορλίνς Πέλικανς με τους Μπρούκλιν Νετς τα ξημερώματα. Θαυμάστε το κατόρθωμά του (VIDEO)

New Orleans Pelicans guard Rajon Rondo (9) calls a signal as he brings the ball up court against the Miami Heat during the first half of an NBA basketball game, Saturday, Dec. 23, 2017, in Miami. (AP Photo/Joel Auerbach)
Rajon Rondo AP IMAGES

Ο ιδιόρρυθμος γκαρντ των Πέλικανς μοίρασε 25 ασίστ στη νίκη της ομάδας του και έβαλε έτσι το όνομά του στη λίστα με τις κορυφαίες επιδόσεις όλων των εποχών.

Η επίδοσή του είναι η κορυφαία από το 1996 και μετά όταν ο νυν προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς Τζέισον Κιντ είχε μοιράσει επίσης 25 ασίστ σε ματς του Ντάλας κόντρα στη Γιούτα ενώ η προηγούμενη καλύτερη επίδοση είχε καταγραφεί πριν από 26 χρόνια από τον Τζον Στόκτον (28 ασίστ).

Φυσικά οι 25 ασίστ είναι ατομικό ρεκόρ για τον Ρόντο (προηγούμενο οι 24 ως παίκτης των Μπόστον Σέλτικς εναντίον των Νιου Γιορκ Νικς από τις 29 Οκτωβρίου 2010 σε ματς με παράταση όμως) ενώ είναι και ρεκόρ ομάδα.

Θυμίζουμε ότι το απόλυτο ρεκόρ με 30 ασίστ κρατάει ακόμη από τις 30 Δεκεμβρίου 1990 με δράστη τον Σκοτ Σκάιλς.

Ρατζόν Ρόντο ο Mr. Assist

News 24/7

24MEDIA NETWORK