Τα "κολλάει" από το κέντρο ο Μπέιλ: στο μπάσκετ (VIDEO)

Καριέρα στο μπάσκετ θα μπορούσε να κάνει ο Γκάρεθ Μπέιλ, αν δεν ήταν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του κόσμου.

Τα "κολλάει" από το κέντρο ο Μπέιλ: στο μπάσκετ (VIDEO)

Ούτε τείχος είχε απέναντί του για να τον εμποδίσει ούτε τερματοφύλακα. Το γκολ ήταν σίγουρο. Μόνο που αντί για τέρμα στήθηκε μπροστά του μια μπασκέτα, κρατούσε στα χέρια μια πορτοκαλί μπάλα και φορούσε τη φανέλα των Χιτ με το 11 - όχι της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο άλλος εαυτός του Γκάρεθ Μπέιλ θα μπορούσε να παίζει μπάσκετ. Οι Ουαλοί δεν φημίζονται για τις ικανότητές τους στο σπορ, αλλά ο άσος της "βασίλισσας" ήταν ο καλύτερος εξ όσων συμμετείχαν στο "NBA halfcourt challenge", τη δοκιμασία που πέρασαν και άλλοι ποδοσφαιριστές.

Ο στόχος απλός: σε πέντε προσπάθειες από το κέντρο όσα περισσότερα εύστοχα σουτ γίνεται. Τη στιγμή που οι προηγούμενοι πέτυχαν με το ζόρι ένα, ο Μπέιλ, αφού βρήκε ρυθμό και... χέρι, ευστόχησε σε τρεις προσπάθειες! Με τέτοια ποσοστά ο εξτρέμ των Μαδριλένων θα μπορούσε επάξια να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ των περυσινών φιναλίστ του ΝΒΑ.

Μετά τις εντυπωσιακές επιδόσεις του (3/5) ο Μπέιλ επέλεξε ποιους πέντε ποδοσφαιριστές θα συνυπήρχαν στην ιδανική μπασκετική πεντάδα του. Οι απαντήσεις του τουλάχιστον ενδιαφέρουσες. Ο ίδιος φυσικά θα καταλάμβανε τη μία από τις θέσεις, ο Κράουτς θα ήταν ο σέντερ, ο Μόντριτς ο πλέι μέικερ, ο Γιαγιά Τουρέ επιλέχθηκε για την αντοχή του και ο Μπραντ Φρίντελ επειδή ξέρει το παιχνίδι.

Δείτε όλες τις προσπάθειες του Μπέιλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK