Ζηλεύει ο Λεμπρόν Τζέιμς: "Μακάρι να ήμουν εκεί..."

Κάτι λείπει από τον Λεμπρόν Τζέιμς τώρα που η Team USA είναι στον τελικό του ολυμπιακού τουρνουά.

Ζηλεύει ο Λεμπρόν Τζέιμς: "Μακάρι να ήμουν εκεί..."

Τη στιγμή που ο Άντονι ετοιμάζεται να κρεμάσει στο στήθος του το τρίτο χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο, ο Λεμπρόν Τζέιμς παρακολουθεί την Team USA από την τηλεόραση. Και αναπολεί τις ημέρες που ήταν δίπλα στον "bro" Καρμέλο. Δεν του είναι εύκολο να είναι εκτός όλου αυτού παρά το γεγονός ότι ο ίδιος αποφάσισε να μην ακολουθήσει την αποστολή στο Ρίο και να ξεκουραστεί.

" Κάθε φορά που τους βλέπω εύχομαι να ήμουν κι εγώ εκεί. Δεν αποσύρθηκα από την Εθνική. Απλώς δεν έπαιξα αυτό το καλοκαίρι", δήλωσε ο "Βασιλιάς" και άφησε ανοικτό κάθε ενδεχόμενο ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο. Θα είναι αισίως 35, αλλά ποιος πιστεύει ότι δεν θα έχει θέσει μεταξύ των 12 κορυφαίων Αμερικανών.

Επεσήμανε άλλωστε ξεκάθαρα πως " ο κόουτς Κ και ο Γκρεγκ Πόποβιτς είναι κατ' εμέ οι δύο κορυφαίοι όλων των εποχών. Όταν παίζω για τον κόουτς Κ στους Ολυμπιακούς και σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα και όταν αντιμετωπίζω τον κόουτς Ποπ στο ΝΒΑ, είναι απολαυστικό. Προφανώς και σε τέσσερα χρόνια το κορμί μου χρειάζεται να παραμείνει στην κατάσταση που είναι τώρα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK