Slam Dunk: Τζόρνταν, Ουίλκινς και Κάρτερ. Το Top10 του διαγωνισμού καρφωμάτων σ' ένα Video by Contra.gr

Ο δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται για το προσωπικό show που θα δώσει το Σάββατο στο "Madison Square Garden" και το Contra.gr, σ' ένα χορταστικό VIDEO δικής του παραγωγής, συνέθεσε το Top10 καρφωμάτων στον ετήσιο διαγωνισμό του All StarWeekend.

Slam Dunk: Τζόρνταν, Ουίλκινς και Κάρτερ. Το Top10 του διαγωνισμού καρφωμάτων σ' ένα Video by Contra.gr
© SPORTS ILLUSTRATED/GETTY IMAGES

Το "Slam Dunk Contest" είναι παράδοση, ιεροτελεστία. Ίσως η κορυφαία στιγμή του All Star Game, ξεπερνάει σε φήμη ακόμη και τον ίδιο τον αγώνα.

Επίσημη μορφή πήρε το 1984, κλείνει δηλαδή 31 χρόνια ζωής. Τιμής ένεκεν όμως δεν θα μπορούσε να λείπει ο πρωτοπόρος Τζούλιους 'Ερβινγκ. Αυτός που πριν από 40 χρόνια χάραξε το δρόμο για όλους τους υπόλοιπους. Τον Μάικλ Τζόρνταν που κατάργησε το νόμο της βαρύτητας, τον Ντόμινικ Ουίλκινς που δίδαξε τον ανεμόμυλο, τον Βινς Κάρτερ που έδωσε άλλη διάσταση στο διαγωνισμό, τον Τζέισον Ρίτσαρντσον που έκανε το απίθανο πιθανό και τον κοντορεβιθούλη Σπαντ Ουέμπ που εξέπληξε τα πλήθη με το άλμα του.

Η επιλογή των δέκα, κατά τη γνώμη του Contra.gr, κορυφαίων στιγμών του διαγωνισμού έγινε μ' ένα βασικό κριτήριο. Όχι τρικ με τρεις μπάλες, δύο μπασκέτες, αυτοκίνητα που λειτουργούν ως εμπόδια, όχι συμπαίκτες που συνεπικουρούν. Ο παίκτης, το παρκέ και το καλάθι μόνο. Καθένα απ' όσα διαλέξαμε θα μπορούσε να είναι στην πρώτη θέση, τώρα μπαίνετε εσείς στο παιχνίδι.

Αλήθεια η δική σας επιλογή ποια είναι;

News 24/7

24MEDIA NETWORK