ΣΟΚ με Νας

Χωρίς τον Στιβ Νας θα αγωνιστούν οι Λος Άντζελες Λέικερς τη φετινή χρονιά, καθώς όπως αποδείχτηκε ο τραυματισμός του στη μέση δεν ήταν απλά μία υποτροπή.

ΣΟΚ με Νας

Ο 40χρονος πλέι μέικερ είχε τεθεί αρχικά εκτός προπονήσεων πριν 15 μέρες, όμως ύστερα από νέες εξετάσεις αποδείχθηκε πως ο τραυματισμός του ήταν πιο σοβαρός απ' ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Το πρόβλημα εντοπίστηκε σε ένα νεύρο στη μέση, το οποίο ενοχλήθηκε καθώς... κουβαλούσε βαλίτσες.

Ο σούπερ σταρ των Λέικερς είχε δηλώσει στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου πως αυτή θα είναι η τελευταία του χρονιά στα παρκέ, όμως στην ανακοίνωσή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό δεν έκανε λόγο για πιθανή αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

"Είμαι ιδιαίτερα απογοητευμένος μετά από αυτή την εξέλιξη γιατί το να παραμείνω υγιής και να αγωνιστώ χωρίς προβλήματα ήταν η προτεραιότητα μου για φέτος. Δούλεψα πολύ σκληρά γι’ αυτό αλλά αυτός ο τραυματισμός έκανε την κατάσταση μου εξαιρετικά δύσκολη. Αναγκαστικά φέτος θα υποστηρίζω την ομάδα μου από τον πάγκο και θα επικεντρωθώ στην αποθεραπεία μου για να μην αντιμετωπίσω ξανά παρόμοιο πρόβλημα", ήταν τα λόγια του.

Την τελευταία τριετία ο Νας έχει ταλαιπωρηθεί από πολλούς τραυματισμούς, που είχαν ως αποτέλεσμα τις δύο προηγούμενες σεζόν να αγωνιστεί μόλις σε 65 αγώνες των "λιμνανθρώπων".

News 24/7

24MEDIA NETWORK