Σοκαριστικές εικόνες: Ο Όντομ σε ημιθανή κατάσταση στον οίκο ανοχής

Μετά το VIDEO που έδειχνε τον Λαμάρ Όντομ να παίρνει χάπια στον οίκο ανοχής, κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες με τον πρώην αστέρα του NBA σε ημιθανή κατάσταση πάνω στο κρεβάτι, όπου τον βρήκαν δύο ιερόδουλες.

Ο Λαμάρ Όντομ βρέθηκε λιπόθυμος σε οίκο ανοχής στο Λας Βέγκας, έχοντας προηγηθεί έντονος εμετός και αναπνευστικά προβλήματα. Οι ιερόδουλες Μόνικα Μονρόε και Ράιντερ Τσέρι ήταν αυτές που εντόπισαν αναίσθητο τον πρώην αστέρα του NBA στον οίκο ανοχής "Love Ranch".

Η γρήγορη και ψύχραιμη αντίδρασή τους είναι βέβαιο πως έπαιξε καταλυτικό ρόλο ώστε ο 35χρονος να μεταφερθεί γρήγορα στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται. Λίγες ημέρες μετά το συμβάν, η βρετανική "Daily Mail" δημοσίευσε φωτογραφίες του Όντομ σε ημιθανή κατάσταση πάνω στο κρεβάτι του οίκου ανοχής, που πιθανότατα τράβηξε μία εκ των δύο κοριτσιών που τον βρήκαν.

Οι δύο ιερόδουλες που βρήκαν τον Όντομ σε ημιθανή κατάσταση.

Στην πρώτη φαίνεται ο Όντομ να έχει ακόμη τις αισθήσεις του, αλλά να είναι ζαλισμένος κρατώντας ένα μπουκάλι νερό στο χέρι του. Τα μάτια του είναι μισοανοιχτά, ενώ μπορεί να κανείς να διακρίνει και δύο γυναικεία πόδια δίπλα του. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε περίπου 18 ώρες πριν ο Όντομ βρεθεί αναίσθητος.

Στις επόμενες δύο φωτογραφίες ο Αμερικανός βρίσκεται σε ημιθανή κατάσταση πάνω στο κρεβάτι του οίκου ανοχής, έτσι ακριβώς όπως τον βρήκαν τα δύο κορίτσια που εργάζονταν εκεί.

Οι Μόνικα Μονρόε και Ράιντερ Τσέρι επισκέπτονταν έξι φορές την ημέρα τον Όντομ στο συγκεκριμένο δωμάτιο όπως αναφέρει η βρετανική ιστοσελίδα.

Η σουίτα του οίκου ανοχής που έμενε ο Όντομ κόστιζε 70.000 ευρώ τη βραδιά.

Η πρώτη εικασία ήταν πως ο Όντομ πήρε κοκαΐνη και βιάγκρα πριν χάσει τις αισθήσεις του, ωστόσο σύμφωνα με την Daily Mail, ο Αμερικανός πήρε "speedball", μια ένεση με κοκαΐνη και ηρωΐνη. Από τη μεριά τους, οι άνθρωποι του οίκου ανοχής, αρνούνται οποιαδήποτε ανάμειξή τους στο θέμα των ναρκωτικών και επιμένουν πως δεν είχαν ιδέα για ότι συνέβη.

Την ώρα που τον μετέφεραν αναίσθητο στο νοσοκομείο οι άνδρες της πυροσβεστικής.

Να σημειωθεί τέλος ότι όπως μετέδωσε το ESPN, ο 35χρονος Νεοϋορκέζος, που νοσηλεύεται σε κλινική, έχει πλέον τις αισθήσεις του και αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη. Μάλιστα ψέλλισε και τις πρώτες λέξεις μετά το κώμα στο οποίο είχε πέσει.

Παρόλα αυτά, κατά την ίδια πηγή, οι γιατροί επισημαίνουν ότι η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη, αφού δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σε ημιθανή κατάσταση ο Όντομ

Οι δύο ιερόδουλες που έσωσαν τον Όντομ

VIDEO: Ο Όντομ παίρνει χάπια στον οίκο ανοχής