Σοβαρό πρόβλημα υγείας για συμπαίκτη του Αντετοκούνμπο

Βαρύ το κλίμα στους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την είδηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Μίρζα Τελέτοβιτς, για δεύτερη φορά μέσα σε δυο χρόνια. Πότε αναμένεται να επιστρέψει ο έμπειρος φόργουορντ.

Dallas Mavericks forward Harrison Barnes (40) maneuvers to get out of coverage by Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo (34) of Greece, Mirza Teletovic (35) of Bosnia and Herzegovina and Jabari Parker, right rear, in overtime of an NBA basketball game, Sunday, Nov. 6, 2016, in Dallas. (AP Photo/Tony Gutierrez)
Giannis Antetokounmpo Mirza Teletovic AP IMAGES

Στο τέλος της περιόδου 2014-2015 ο Μίρζα Τελέτοβιτς ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό πρόβλημα στους πνεύμονες του, με αποτέλεσμα να μείνει μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τρεις μήνες.

Ο εφιάλτης φαίνεται πως επέστρεψε για τον 32χρονο φόργουορντ των Μπακς, καθώς όπως αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα του το NBA, έχει υποστεί εμβολή και στους δυο πνεύμονες!

Τι σημαίνει αυτό; Καταρχάς δεν υπάρχει, ακόμα τουλάχιστον, προκαθορισμένο χρονικό σημείο που αναμένεται να επιστρέψει, ενώ είναι άγνωστο το αν θα μπει σε κίνδυνο ακόμα και η καριέρα του λόγω... ηλικίας και ιατρικού ιστορικού.

Αυτή τη σεζόν ο Βόσνιος άσος έχει αγωνιστεί σε 10 παιχνίδια μετρώντας 7.1 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 1 ασίστ μέσο όρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK