Σπουδαία μεταγραφή για Νετς από τους Σπερς

Αντί για παίκτες οι Νετς επένδυσαν σε τζένεραλ μάνατζερ. Πολλά τα λεφτά για να τον πάρουν από τους Σπερς.

Σπουδαία μεταγραφή για Νετς από τους Σπερς

Την τελευταία ημέρα των ανταλλαγών οι Νετς δεν πήραν κάποιον παίκτη για να δυναμώσουν το ρόστερ τους. Φρόντισαν όμως ν' αποκτήσουν τον άνθρωπο που θα επιδιώξει να βάλει σε τάξη όλο το οικοδόμημα.

Μετά από προσπάθειες ημερών και σκληρές διαπραγματεύσεις με τους Σπερς ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Σον Μαρκς στη θέση του τζένεραλ μάνατζερ.

Το όνομα δεν είναι ευρέως γνωστό. Πρόκειται πάντως για το επί μία 3ετία "δεξί χέρι" του Αρ Σι Μπιούφορντ, του ανθρώπου που από το 2002 είναι επικεφαλής του πρότζεκτ της υπερεπιτυχημένης ομάδας του Σαν Αντόνιο και μαζί με τον Γκρεγκ Πόποβιτς έχουν παρουσιάσει αυτό το στιβαρό αποτέλεσμα.

ίμαι πολύ ενθουσιασμένος που αναλαμβάνω αυτή τη δουλειά, που γίνομαι μέλος ενός ζωντανού και δυναμικού οργανισμού που εκπροσωπεί ολόκληρο το Μπρούκλιν. Θέλω να ευχαριστήσω για την ευκαιρία και ανυπομονώ για την πρόκληση να χτίσουμε μια ενιαία φιλοσοφία και μια ομάδα που θα κερδίζει", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές υπέγραψε συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια έναντι 50 εκατ. δολαρίων. Ο Μιχάιλ Προχόροφ άδειασε ξανά τις τσέπες του, τουλάχιστον το έκανε για να χτίσει κάτι από τα θεμέλια. Ο ίδιος ο Ρώσος μεγιστάνας είπε πως " αν έχουμε μικρά και καλά κομμάτια, ίσως κάνουμε κάτι. Δεν βιαζόμαστε πάντως, το όραμά μας είναι εκτείνεται μακριά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK