Στα παπούτσια του Λεμπρόν και του Τζόρνταν ο Ντουράντ!

Ναι, οκ, οι Ουόριος έχασαν (με πολλά με λίγα) από τους Κλίπερς, όμως ο Κέβιν Ντουράντ θα θυμάται για πάντα το εν λόγω ματς. Ο λόγος είναι ένα πολύ μεγάλο ρεκόρ που τον κάνει ξεχωριστό.

Στα παπούτσια του Λεμπρόν και του Τζόρνταν ο Ντουράντ!

Οι 40 πόντοι που πέτυχε ο Κέβιν Ντουράντ τα ξημερώματα της Πέμπτης στην ήττα των Ουόριορς επί των Κλίπερς (125-106) πέρασαν ουσιαστικά απαρατήρητοι και υπήρχε λόγος γι' αυτό.

Οι πάντες στάθηκαν στο μεγάλο ρεκόρ που πέτυχε ο αστέρας της ομάδας του Γκόλντεν Στέιτ κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου. Με καλάθι που πέτυχε κόντρα στον Ντε Αντρέ Τζόρνταν ο Ντουράντ ξεπέρασε τους 20.000 πόντους στην καριέρα του στο ΝΒΑ!

Εγινε μάλιστα ο δεύτερος νεότερος παίκτης στην ιστορία του καλύτερου πρωταθλήματος του κόσμου που πετυχαίνει κάτι τέτοιο πίσω από τον μεγάλο Λεμπρόν Τζέιμς δείγμα ότι αν μην τι άλλο ο Ντουράντ βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

Επίσης, ο υποψήφιος MVP μπήκε σ'ένα ακόμη κλειστό κλαμπ, αυτό των παικτών που ξεπέρασαν τους 20.000 πόντους πριν συμπληρώσουν 30 χρόνια ζωής. Προηγουμένωνς τα είχαν καταφέρει οι Τζέιμς, Μπράιαντ, Τσάμπερλέιν και φυσικά Τζόρνταν!

News 24/7

24MEDIA NETWORK