Στο σφυρί οι Brooklyn Nets!

Τα ρούβλια από την Ρωσία δεν έφεραν ευτυχία στο franchise των "Nets" και επτά χρόνια αργότερα, ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, Mikhail Prokhorov, πουλάει την ομάδα!

Brooklyn Nets guard Spencer Dinwiddie (8) is defended by Chicago Bulls forward Nikola Mirotic, left, and guard Jerian Grant, right, during the first half of an NBA basketball game in Chicago, Wednesday, April 12, 2017. (AP Photo/David Banks)
Spencer Dinwiddie AP

Το 2010 ο Mikhail Prokhorov απέκτησε το 80% των, τότε, New Jersey Nets και δυο χρόνια αργότερα πήρε το franchise και το μετέφερε στο Brooklyn, με την ομάδα να μετονομάζεται σε Brooklyn Nets.

Οι βλέψεις του ήταν μεγάλες και γι αυτό το λόγο έδωσε "χρυσά" συμβόλαια σε παίκτες με σκοπό να τους πείσει να έρθουν στους Nets. Έτσι, ο Joe Johnson έγινε, κάποια στιγμή, ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο NBA με 23,180,790 δολάρια για μία σεζόν, περισσότερα από τους Kobe Bryant, Dwight Howard και Amare Stoudemire.

Οι Brooklyn Nets όχι μόνο δεν είδαν επιτυχίες, αλλά αποκλείστηκαν από τον πρώτο γύρο των πλέι οφ δυο φορές και μία στον επόμενο γύρο. Έτσι, ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος το πήρε απόφαση και έβγαλε το franchise στο σφυρί, πουλώντας μεγάλο μέρος των μετοχών του ( το 49%).

Λέτε να η ομάδα να επιστρέψει πίσω στο New Jersey;

Photo credit: AP Photo/David Banks

News 24/7

24MEDIA NETWORK