Στους Καβαλίερς ο Κέβιν Λαβ! (VIDEOS)

Ο Κέβιν Λαβ θα παίξει δίπλα στον Λεμπρόν Τζέιμς!

Στους Καβαλίερς ο Κέβιν Λαβ! (VIDEOS)

Η συμφωνία μεταξύ Καβαλίερς - Τίμπεργουλβς έκλεισε και ο 25χρονος Καλιφορνέζος φόργουορντ θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή δίπλα στον πληρέστερο παίκτη των ημερών μας.

Οι "Καβς" έψαχναν από καιρό να πάρουν στο Οχάιο τον Λαβ προκειμένου να βάλουν δίπλα στον "βασιλιά" έναν επίσης σούπερ σταρ. Το έφεραν από 'δω, το ταλάνισαν από 'κει, καταφέρνοντας στο τέλος να τον κάνουν δικό τους, έστω κι αν "καταξοδεύτηκαν". Γιατί δεν είναι μικρό πράγμα να προσφέρεις το εφετινό και το περυσινό Νο1 του ντραφτ (Άντριου Ουίγκινς, Άντονι Μπένετι) και μαζί μια μελλοντική επιλογή στον πρώτο γύρο για να δελεάσεις τους "λύκους".

Την αίσια έκβαση της υπόθεσης επιβεβαίωσαν στη USA Today δύο άτομα που είχαν ενεργό ρόλο στις διαπραγματεύσεις. Η ανακοίνωση θα δημοσιευθεί μετά τις 23 Αυγούστου, αφού δηλαδή θα έχουν παρέλθει 30 ημέρες από τότε που ο Ουίγκινς υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους Καβαλίερς.

Ο Λαβ είναι αναμφίβολα ένας από τους καλύτερος ψηλούς στο ΝΒΑ. Στα έξι χρόνια του στο ΝΒΑ έχει 19.2 πόντους και 12.2 ριμπάουντ. Πέρυσι, στην πιο παραγωγική σεζόν του, είχε 26.1 πόντους με 38% στα τρίποντα. Και είναι 2μ08!

Μάλιστα στις 22 Φεβρουαρίου έκανε το πρώτο τριπλ νταμπλ της καριέρας του με 37 πόντους, 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ, ενώ είχε άλλα δύο μέχρι το τέλος της σεζόν. Έγινε δε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που σε μια σεζόν έσπασε το φράγμα των 2000 πόντων, των 900 ριμπάουντ και των 100 τριπόντων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK