Στους Λέικερς ο Γουίλιαμς

Ο καλύτερος 6ος παίκτης της περασμένης σεζόν θα αγωνίζεται του χρόνου στο Λος Άντζελες. Ο Λου Γουίλιαμς συμφώνησε για τρία χρόνια με τους Λέικερς.

Toronto Raptors' Lou Williams (23) reacts after scoring against the Brooklyn Nets during overtime of an NBA basketball game Friday, Jan. 30, 2015, in New York.Toronto defeated Brooklyn 127-122 in overtime. (AP Photo/Jason DeCrow)
Toronto Raptors' Lou Williams (23) reacts after scoring against the Brooklyn Nets during overtime of an NBA basketball game Friday, Jan. 30, 2015, in New York.Toronto defeated Brooklyn 127-122 in overtime. (AP Photo/Jason DeCrow) AP

Έπειτα από μία σειρά αποτυχημένων προσπαθειών να αποκτήσουν ένα μεγάλο όνομα από την ελεύθερη αγορά, οι Λέικερς έκαναν μία σημαντική προσθήκη. Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα η ομάδα του Λος Άντζελες συμφώνησε με τον Λου Γουίλιαμς, ο οποίος κατέκτησε την περασμένη σεζόν το βραβείο του καλύτερου έκτου παίκτη, φορώντας τη φανέλα των Ράπτορς.

Ο 28χρονος γκαρντ θα πάρει 21.000.000 δολάρια για τρία χρόνια και οι Λέικερς θα γίνουν η τέταρτη ομάδα στη 10ετή πορεία του στο ΝΒΑ, μετά τους 76ers, τους Χοκς και τους Ράπτορς. Στην Καλιφόρνια ο Γουίλιαμς θα πλαισιώσει τους Κόμπε Μπράιαντ, Τζόρνταν Κλάρκσον και το νούμερο 2 του φετινού draft, τον Ντάντζελο Ράσελ, αναβαθμίζοντας σημαντική την περιφερειακή γραμμή της ομάδας.

Παράλληλα, οι Λέικερς διαπραγματεύονται με τους Ιντιάνα Πέισερς και την απόκτηση του Ρόι Χίμπερτ, ο οποίος θα εκτός απροόπτου θα είναι την επόμενη σεζόν ο βασικός σέντερ τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK