"Στους Ντένβερ Νάγκετς ο Παπανικολάου"

Με τη φανέλα των Ντένβερ Νάγκετς θα αγωνίζεται κατά πάσα πιθανότητα ο Κώστας Παπανικολάου την επόμενη σεζόν στο NBA μιας και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το "yahoo sports" ο Έλληνας φόργουορντ θα αποτελέσει έμψυχο αντάλλαγμα για να μετακομίσει στο Χιούστον ο Τάι Λόσον. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες του deal.

"Στους Ντένβερ Νάγκετς ο Παπανικολάου"

Στο Ντένβερ και τους Νάγκετς θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν, όπως όλα δείχνουν, ο Κώστας Παπανικολάου. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το " yahoo sports", το Χιούστον θα αποκτήσει τον Τάι Λόσον, δίνοντας στους Νάγκετς τον Κώστα Παπανικολάου, τον Πάμπλο Πριτζιόνι, τον Τζόι Ντόρσεϊ, τον Νικ Τζόνσον και ένα ντραφτ πικ πρώτου γύρου για το 2016. Μαζί με τον Λόσον, το Ντένβερ θα στείλει στους Ρόκετς και ένα ντραφτ πικ δεύτερου γύρου για το 2017.

Houston Rockets' Kostas Papanikolaou celebrates after hitting a 3-point shot in the first half during an NBA basketball game against the Utah Jazz, Wednesday, Oct. 29, 2014, in Salt Lake City. (AP Photo/Rick Bowmer)
Houston Rockets' Kostas Papanikolaou celebrates after hitting a 3-point shot in the first half during an NBA basketball game against the Utah Jazz, Wednesday, Oct. 29, 2014, in Salt Lake City. (AP Photo/Rick Bowmer) ASSOCIATED PRESS

Σίγουρα το ντραφτ πρώτου γύρου βέβαια αποτελεί το μεγαλύτερο "δώρο" για τους Νάγκετς και τον general manager τους Τιμ Κόνελι. Από την άλλη, οι "ρουκέτες" θα προσθέσουν στην μηχανή τους με αυτό τον τρόπο έναν παίκτη που μπορεί να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο στην ομάδα, βοηθώντας τη να φτάσει ένα σκαλί πιο ψηλά τη φετινή σεζόν.

Προφανώς το Χιούστον παίρνει όμως κι ένα ρίσκο με τον Λόσον καθώς τους τελευταίους έξι μήνες έχει συλληφθεί δύο φορές οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ. Προς το παρόν ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης. Να σημειωθεί ότι την περσινή σεζόν στο ΝΒΑ ο Λόσον είχε μέσο 15.2 πόντους.

"Στους Ντένβερ Νάγκετς ο Παπανικολάου"

Τέλος όσον αφορά τον δικό μας Κώστα Παπανικολάου, την προηγούμενη regular season σημείωσε κατά μέσο όρο 4.2 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε συνολικά 43 παιχνίδια που αγωνίστηκε (18.5 λεπτά μ.ο.). Στο Ντένβερ ο 25χρονος φόργουορντ μπορεί να μην έχει θέση βασικού, όμως θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί περισσότερο και ίσως καταφέρει να το εκμεταλλευτεί.

Οι Νάγκετς τερμάτισαν τη σεζόν 2014-15 στην 12η θέση της δυτικής περιφέρειας με ρεκόρ 30-52 και δεν κατάφεραν να μπουν στα πλέι οφ. Αντίθετα θυμίζουμε πως το Χιούστον έφτασε μέχρι τα τελικά της δυτικής περιφέρειας, χάνοντας εκεί όμως με 4-1 από τους μετέπειτα πρωταθλητές, Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, με 4-1.

Θυμηθείτε τις καλύτερες στιγμές του Παπανικολάου στους Ρόκετς:

Διαβάστε ακόμη:

"Τρόμαξε" ο Κόμπε με Παπανικολάου

News 24/7

24MEDIA NETWORK