Στους Σπερς ο Γκασόλ: Θέλει κι άλλο δαχτυλίδι

Ο Πάου Γκασόλ θέλει πρωτάθλημα και θα το κυνηγήσει ως παίκτης των Σπερς!

Στους Σπερς ο Γκασόλ: Θέλει κι άλλο δαχτυλίδι
Γκασόλ Σπερς

Οι Σπερς απέτυχαν εφέτος, αλλά δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια για άμεσα επιστροφή στην κορυφή του ΝΒΑ. Διαφορετικά δεν θα διεκδικούσαν την υπογραφή του Πάου Γκασόλ, τον οποίο και έπεισαν να προστεθεί στη φροντ λάιν.

Ο 36χρονος Ισπανός, με τα δύο δαχτυλίδια ως παίκτης των Λέικερς, πέρασε δύο σεζόν στους Σικάγο Μπουλς χωρίς να βρει αυτό που ήθελε και προ ημερών έκανε χρήση του δικαιώματος να μείνει ελεύθερος από το τριετές συμβόλαιο που τον δέσμευε. Δεν ήταν τόσο για να βρει περισσότερα χρήματα όσο να ενταχθεί σε μια ομάδα που θα έχει στόχο τον τίτλο.

Το Σαν Αντόνιο τον κάλυψε απ' όλες τις απόψεις (30 εκατ. για δύο χρόνια με option-out) και με δεδομένο ότι ο Τιμ Ντάνκαν ετοιμάζεται ν' αποχαιρετήσει το μπάσκετ, θα έχει το ρόλο του βασικού 4αριού.

Ο Γκασόλ είναι ψηλός που ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που θέλει ο Γκρεγκ Πόποβιτς, αφού μπορεί να γίνει πλέι μέικερ ρακέτας, ν' ακολουθήσει στο στιλ των υπολοίπων και να "κουμπώσει" δίπλα στους Πάρκερ, Λέοναρντ και Όλντριτζ. Πέρυσι είχε 16.5 πόντους, 11 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ ανά ματς στην κανονική περίοδο. Ακόμη κι αν αριθμοί του πέσουν, λόγω της ταυτόχρονης παρουσίας του Όλντριτζ στη ρακέτα, θα είναι εξίσου πολύτιμος στα "σπιρούνια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK