Στους τελικούς της Δύσης οι Γουόριορς

Σε ένα συναρπαστικό ματς στην "Oracle Arena", οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επικράτησαν για τέταρτη φορά των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (125-121) και πήραν το εισιτήριο για τους τελικούς της Δυτικής Περιφέρειας.

Στους τελικούς της Δύσης οι Γουόριορς

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς τελείωσαν τη δουλειά. Νίκησαν στο πέμπτο ματς της σειράς τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς με 125-121, έκαναν το 4-1 και πήραν για ακόμη μια χρονιά την πρόκριση στους τελικούς της Δυτικής Περιφέρειας.

Το ματς στην "Oracle Arena" ήταν συναρπαστικό, ενώ οι Μπλέιζερς έβαλαν από νωρίς δύσκολα στους πρωταθλητές. Στο ημίχρονο μάλιστα βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 58-63, ενώ γενικά έδειχναν κατά διαστήματα, ικανοί να φύγουν ακόμη και με τη νίκη. Ωστόσο οι "Splash Brothers", Kάρι και Τόμπσον, είχαν άλλα σχέδια.

Ο πρώτος πέτυχε 29 πόντους, μοίρασε 11 ασίστ και μάζεψε 5 ριμπάουντ, ενώ ο δεύτερος πρόσθεσε άλλους 33, "σκοτώνοντας" στην ουσία την αντίπαλη ομάδα. Πλέον οι Γουόριορς περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στους τελικούς της Δύσης, ο οποίος θα προκύψει από το ζευγάρι Οκλαχόμα Θάντερ-Σαν Αντόντιο Σπερς (3-2).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας

Τορόντο Ράπτορς - Μαϊάμι Χιτ 99-91 (3-2)

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 125-121 (4-1)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πήραν το προβάδισμα οι Ράπτορς

News 24/7

24MEDIA NETWORK