Σύμβουλος στους Μπουλς ο Κούκοτς

Την πρόσληψη του Τόνι Κούκοτς στο ρόλο του ειδικού συμβούλου του προέδρου και γενικού διευθυντή ανακοίνωσαν οι Σικάγο Μπουλς.

Σύμβουλος στους Μπουλς ο Κούκοτς

Ο Τόνι Κούκοτς, παλαίμαχος άσος του ευρωπαϊκού μπάσκετ και του NBA, θα αναλάβει το πόστο του ειδικού συμβούλου του προέδρου και γενικού διευθυντή στους Σικάγο Μπουλς.

"Χρειάζεσαι μόλις λίγα λεπτά για να εκτιμήσεις την προσωπικότητα, το πάθος και τον επαγγελματισμό του, αλλά και για να καταλάβεις τη σημαντική συνεισφορά που θα έχει στην ομάδα μας. Ο Τόνι θα δουλέψει στον οργανισμό μας και το καθήκον του θα είναι διευρυμένο.

Με την εμπειρία που διαθέτει, θα μας βοηθήσει αρκετά και θα αποτελέσει τον εκπρόσωπο της περιουσίας και του μέλλοντος της ομάδας", ήταν τα λόγια του προέδρου και γενικού διευθυντή Μάικλ Ράινσντορφ.

Ο Κούκοτς, από την πλευρά του, δήλωσε: "Είναι μεγάλη τιμή να είμαι ξανά μέλος της ομάδας που με βοήθησε στην καριέρα μου, εδώ στις ΗΠΑ και στο Σικάγο. Οι Μπουλς έγιναν η οικογένειά μου και ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις μου".

Στο ίδιο πόστο με τον 46χρονο Κροάτη βρίσκεται από τις 31 Οκτωβρίου του 2012 και ένας παλιός του συμπαίκτης στους Μπουλς, ο Σκότι Πίπεν.

Δείτε μερικές μαγικές στιγμές του Κούκοτς ως παίκτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK