Συγκίνηση και δάκρυα από τον Κάρι στην ομιλία του (VIDEO)

Ο Στέφεν Κάρι κατά την απονομή του για την παραλαβή του πολυτιμότερου παίκτη της κανονικής διάρκειας του ΝΒΑ, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του, αναφερόμενος τόσο στην οικογένεια του, όσο και στα δύσκολα παιδικά του χρόνια, πριν γίνει καταξιωμένος αθλητής.

Συγκίνηση και δάκρυα από τον Κάρι στην ομιλία του (VIDEO)

Το όνομα του ήταν συνεχώς στο Τop5 του ΝΒΑ. Οι επιδόσεις του τρομακτικές. Τα στατιστικά του επίσης. Ο Στέφεν Κάρι όμως όσο εξωπραγματικός είναι στα παρκέ, τόσο χαμηλών τόνων και ανθρώπινος είναι εκτός.

Ο γκαρντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα συναισθήματα του, όταν ανέβηκε στο πόντιουμ να παραλάβει το βραβείο του MVP.

Αρχικά, ο 27χρόνος πλέι μέικερ έδωσε ιδιαίτερη βάση στο πόσο δύσκολα ήταν τα πρώτα βήματα που έκανε στο μπάσκετ: " Μέχρι τα 14 μου χρόνια είχα τραγική μηχανική στο σουτ λόγω του σώματος μου και όταν σούταρα η μπάλα δεν έφτανε καν στο καλάθι. Αναγκάστηκα να περάσω ένα καλοκαίρι για να αλλάξω τον τρόπο που σούταρα. Ήταν οι τρεις χειρότεροι μήνες της ζωής μου".

Ο πολυτιμότερος παίκτης για την σεζόν 2014-15 ευχαρίστησε τους πάντες, προπονητές, συμπαίκτες, κάνοντας όμως ιδιαίτερη μνεία στην οικογένεια του: "Είναι ιδιαίτερο αυτό που συμβαίνει. Είμαι περήφανος. Πολλοί έχουν δεδομένα κάποια πράγματα. Αλλά το ταξίδι μέχρι εδώ δεν είναι εύκολο, το έκανα μαζί με την οικογένεια μου. Μου έμαθαν ότι αν τακτοποιείς τις δουλειές σου, όλα θα πάνε καλά. Για αυτό τους ευχαριστώ πολύ".

Δείτε το VIDEO με όλη την ομιλία του Στέφαν Κάρι:

Διαβάστε ακόμη:

Ο Κάρι ψηφίστηκε MVP της σεζόν (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK