Συγκλονιστικό μήνυμα από Λεμπρόν Τζέιμς για την εκλογή Τραμπ

Ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές της Χίλαρι Κλίντον ήταν ο Λεμπρόν Τζέιμς κατά τη διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας. Ωστόσο τα αποτελέσματα δεν τον δικαίωσαν και γι' αυτό αντέδρασε με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Συγκλονιστικό μήνυμα από Λεμπρόν Τζέιμς για την εκλογή Τραμπ

Η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ, απογοήτευσε τον Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος ήταν ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές της Χίλαρι Κλίντον.

Ωστόσο ο Αμερικανός σταρ του ΝΒΑ δεν το βάζει κάτω και μέσω ενός συγκλονιστικού μηνύματος στο instagram δίνει το στίγμα για την επόμενη ημέρα.

Aναλυτικά ο Λεμπρόν έγραψε:

"Σήμερα το πρωί ξύπνησα προσπαθώντας να βρω απαντήσεις σε αυτό που συνέβη και το συγκεκριμένο τραγούδι μου ήρθε κατευθείαν στο μυαλό! Εάν συνεχίσουμε να πιστεύουμε (όσο δύσκολο και αν είναι) ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!! Γονείς και καθοδηγητές των παιδιών κάντε τα παιδιά σας να νιώσουν πως μπορούν ακόμα να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο! Μην χάσετε την πίστη σας! Τα παιδιά αποτελούν το μέλλον αυτού του κόσμου και τώρα πρέπει να παρουσιαστούν πιο δυνατά από ποτέ!

Όλοι μας θέλουμε να αντιδράσουμε με οργή, να φτάσουμε στα άκρα και να αντεπιτεθούμε αλλά αυτή δεν είναι η λύση. Αγάπη, η πραγματική ΑΓΑΠΗ και η ΠΙΣΤΗ είναι τα μοναδικά στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να το ξεπεράσουμε. Οι μειονότητες και οι γυναίκες πρέπει να ξέρετε πως αυτό δεν είναι το τέλος, είναι ένα τεράστιο εμπόδιο που θα ξεπεράσουμε!! Κανείς ποτέ δεν θα βάλει τέλος στον δρόμο μας, θα τα καταφέρουμε όσο δύσκολο και αν μοιάζει/είναι. Σε όλους τους νέους εκεί έξω ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ πως θα συνεχίσω να δείχνω τον δρόμο όπως μπορώ κάθε μέρα χωρίς τον παραμικρό δισταγμό!!

Είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξω στα παιδιά μου τη σημασία της παιδείας και να τα διαμορφώσω με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι οι ιδανικοί πολίτες μιας κοινωνίας! Θα συνεχίσουν και αυτά να δείχνουν τον δρόμο! Ακόμα και αν ΑΥΤΟΣ (σ.σ. ο Τραμπ) που τώρα κάθεται στην καρέκλα δεν το βλέπει έτσι, εγώ σας αγαπώ ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως".

News 24/7

24MEDIA NETWORK