Συμφώνησε με Γουόριορς ο Βαρεζάο

Στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Άντερσον Βαρεζό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, ύστερα από ανταλλαγή.

Συμφώνησε με Γουόριορς ο Βαρεζάο

Ο Άντερσον Βαρεζάο, ύστερα από 12 χρόνια αποχώρησε από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς μέσω ανταλλαγής. Ο 32χρονος άσος μετακινήθηκε στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, αλλά άμεσα έμεινε ελεύθερος, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μετά από συζητήσεις, ο Βραζιλιάνος σέντερ ήρθε σε συμφωνία με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, όπως αποκαλύπτουν τα Αμερικανικά ΜΜΕ.

Τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει διαρκώς ο Άντριου Μπόγκουτ σε συνδυασμό με την απώλεια του Φέστους Εζέλι έκαναν επιτακτική την ενίσχυση στη ρακέτα για τους "πολεμιστές".

 

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ