ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ: Συμβόλαιο εφ' όρου ζωής με την Nike ο Λεμπρόν

H εταιρεία αθλητικών ειδών, Nike ήρθε σε συμφωνία με τον σούπερ σταρ των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Λεμπρόν Τζέιμς για συμβόλαιο εφ' όρου ζωής.

Σε μία εντυπωσιακή κίνηση προχώρησε η Nike, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Λεμπρόν Τζέιμς για συμβόλαιο εφ' όρου ζωής.

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Ντάρεν Ρόβελ, αναφέρει πως το συμβόλαιο είναι το μεγαλύτερο σε διάρκεια στην 44χρονη ιστορία της εταιρείας. Παράλληλα, είναι η πρώτη φορά που η Nike παραδέχεται -ανοιχτά- μία τόσο σημαντική συμφωνία.

Το ρεπορτάζ του ESPN αναφέρει πως το συγκεκριμένο deal ξεπερνά το αντίστοιχο της εταιρείας με τον Κέβιν Ντουράντ (300.000.000 δολάρια για συμβόλαιο 10 ετών). Εκπρόσωπος του Λεμπρόν Τζέιμς στις διαπραγματεύσεις ήταν ο Πολ Γουότστερ, ο οποίος έκλεισε την συμφωνία του Dr. Dre με την Apple έναντι του ιλιγγιώδους ποσού των 3.000.0000.000 δολαρίων!

Αξίζει να σημειωθεί πως η Nike έχει εισπράξει μόνο την εφετινή χρονιά περίπου 400.000.000 δολάρια από τις πωλήσεις των παπουτσιών με την υπογραφή του Λεμπρόν (13 διαφορετικά σχέδια), ενώ γενικότερα την τελευταία 12ετία έχουν εισρεύσει στα ταμεία 10.300.000.000 δολάρια!

 

Η επίσημη ενημέρωση:

"Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως ήρθαμε σε συμφωνία για μία εφ' όρου ζωής σχέση με τον Λεμπρόν Τζέιμς που παρέχει σημαντική αξία στην εταιρεία μας. Έχουμε ήδη χτίσει πολύ ισχυρούς δεσμούς τα τελευταία 12 χρόνια και βλέπουμε την προοπτική να συνεχίσει να επεκτείνεται στη συνέχεια της καριέρας του, αλλά και μετά από αυτή".

Δείτε το VIDEO με τα κατορθώματα του "Μίδα":