Συνέβησαν όλα αυτά, αλλά οι Ρόκετς έκαναν τη μεγάλη έκπληξη...

Το σύμπαν και οι Χάρντεν - Πολ συνωμότησαν προκειμένου το Χιούστον να γυρίσει ένα "χαμένο" ματς και με το 95-92 στο Όκλαντ να ισοφαρίσει 2-2 τη σειρά των τελικών της Δύσης απέναντι στους Γουόριορς.

Houston Rockets' Chris Paul, right ,shakes hands with teammate James Harden during the second half in Game 4 of the NBA basketball Western Conference Finals against the Golden State Warriors Tuesday, May 22, 2018, in Oakland, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Τζέιμς Χάρντεν και Κρις Πολ AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Διαβάζεις πως...

...και αναρωτιέσαι τι ακριβώς συνέβη έως το νικηφόρο 95-92 των Ρόκετς στο Όκλαντ για το 2-2 στους τελικούς της Δύσης.

Ο Στιβ Κερ, ο κόουτς των Γουόριορς, δεν είχε πολλά να πει μετά το τέλος του αγώνα. " Μείναμε από καύσιμο", δικαιολογήθηκε έχοντας δει την ομάδα του να σκοράρει μόλις 12 πόντους στην τελευταία περίοδο (αρνητικό ρεκόρ). Μάλλον δεν είχε άδικο. Ούτε να καρφώσει ολομόναχος κατάφερε ο Ντρέιμοντ Γκριν των 45λεπτών (έλειψε ο Ιγκουοντάλα).

Τη στιγμή μάλιστα που ο Τζέιμς Χάρντεν των 30 πόντων με 11/26 σουτ τον έκανε όχι απλώς αφίσα στον τοίχο, αλλά χαλκομανία!

Έκανε κι ο Κρις Πολ πραγματάκια στο παρκέ (27 πόντοι με 5/9 τρίποντα). Όπως και ο Έρικ Γκόρντον, καθώς πέτυχε το κρισιμότερο σουτ του αγώνα για το 94-89 στα 2'27'' για τη λήξη.

Ενώ μαζί οι Τάκερ και Καπέλα, οι δυο ψηλοί των Ρόκετς, πήραν 29 (από τα 41) ριμπάουντ!

Πώς να μην πανηγυρίζουν μετά; Είχαν μόλις ανακτήσει το πλεονέκτημα της έδρας.

Πόσο αυτό μετράει στη μάχη της πρόκρισης θα φανεί στην επόμενη συνάντηση των δύο κορυφαίων ομάδων της λίγκας. Πέμπτη προς Παρασκευή. Στο Χιούστον πλέον...

News 24/7

24MEDIA NETWORK