Τα διαφορετικά παπούτσια του Λεμπρόν και το αντιρατσιστικό μήνυμα

Ο Λεμπρόν Τζέιμς σημείωσε το τέταρτο triple-double του στα πέντε τελευταία παιχνίδια των Καβαλίερς, με την ομάδα του να νικάει με 106-99 τους Γουίζαρντς, ωστόσο σε αυτό που στάθηκαν όλοι στα παπούτσια που επέλεξε να φορέσει (PHOTO).

Τα διαφορετικά παπούτσια του Λεμπρόν και το αντιρατσιστικό μήνυμα

Ο Λεμπρόν Τζέιμς αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό στο ματς των Καβαλίερς με τους Γουίζαρντς στην Ουάσινγκτον. Βγήκε στο παρκέ φορώντας ένα άσπρο και ένα μαύρο παπούτσι τα οποία έγραφαν με χρυσά γράμματα τη λέξη "equality", δηλαδή ισότητα.

Τα διαφορετικά παπούτσια του Λεμπρόν και το αντιρατσιστικό μήνυμα

Όπως εξήγησε ο Αμερικανός, με αυτό τον τρόπο έστειλε το δικό του μήνυμα στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας: "Είναι μια πανέμορφη χώρα, δεν θα αφήσουμε ποτέ έναν άνθρωπο να καθορίσει το πόσο όμορφη είναι και το πόσο δυνατοί είμαστε. Η ισότητα έχει να κάνει με το να καταλαβαίνουμε τα δικαιώματά μας, να ξέρουμε πόσο δυνατοί είμαστε, είτε είμαστε άνδρες, γυναίκες, άσπροι, μαύροι ή Ισπανοί".

Πάντως, στο ημίχρονο δεν ένιωθε καλά με τα παπούτσια όπως τόνισε κι έτσι αποφάσισε να αλλάξει. Αφού το έκανε λοιπόν, μπήκε μέσα στο παρκέ στο δεύτερο ημίχρονο και έκανε τα... γνωστά: Κυριάρχησε απόλυτα στο παρκέ, οδηγώντας τους Καβαλίερς στη νίκη με 106-99 επί των Γουίζαρντς.

Τελείωσε τον αγώνα με 20 πόντους με 8/23 σουτ, 12 ριμπάουντ και 15 ασίστ, σημειώνοντας το 3ο σερί triple-double του και 4o στα τελευταία 5 παιχνίδια του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK