Τα λάθη θα κοστίζουν 100 δολάρια στον Τζον Γουόλ

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο Τζον Γουόλ προκειμένου να εξελίξει το παιχνίδι του και να περιορίσει τα λάθη του στο παρκέ.

Στοίχημα με τον ίδιο του τον εαυτό έβαλε ο Τζον Γουόλ προκειμένου ν' αγγίξει το τέλειο.

Ο ηγέτης των Γουίζαρντς θέλει να περιορίσει όσο γίνεται  τα λάθη του εν ώρα αγώνα και ήρθε σε συνεννόηση με τον βοηθό προπονητή Χάουαρντ Έισλι προκειμένου να του δίνει 100 δολάρια κάθε φορά που έχει περισσότερα από δύο σε κάθε παιχνίδι της νέας σεζόν.

"Πλέον θα προσέχω πολύ περισσότερο την μπάλα", ανέφερε στην "Washington Post" ο 25χρονος πόιντ γκαρντ, ο οποίος πέρυσι υπέπιπτε σε 3.8 λάθη ανά συμμετοχή. "Στόχος μου είναι να γίνω το Νο1", συμπλήρωσε εξηγώντας το κίνητρό του.

Σε όσους αρέσουν οι μαθηματικές πράξεις, o Γουόλ ενδέχεται να πληρώσει μέχρι και 8.200 δολάρια για τα ματς της κανονικής περιόδου. Αν δε είχε συμφωνήσει σε κάτι αντίστοιχο πριν από τη rookie σεζόν του, θα είχε ήδη ξοδέψει 24.400 δολάρια!

Όσα έκανε πέρυσι ο Τζον Γουόλ

 

Πολιτική ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Η χώρα καζινοποιείται και η κυβέρνηση σιωπά

Πυρ ομαδόν στη Βουλή για την παράδοση άνευ όρων της κυβέρνησης σχετικά με το ζήτημα των VLT'S. Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα που θέτει η αντιπολίτευση. Για "καζινοποίηση" της χώρας κάνουν λόγο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

 

Πρώτη Σελίδα