Τα λάθη θα κοστίζουν 100 δολάρια στον Τζον Γουόλ

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο Τζον Γουόλ προκειμένου να εξελίξει το παιχνίδι του και να περιορίσει τα λάθη του στο παρκέ.

Τα λάθη θα κοστίζουν 100 δολάρια στον Τζον Γουόλ

Στοίχημα με τον ίδιο του τον εαυτό έβαλε ο Τζον Γουόλ προκειμένου ν' αγγίξει το τέλειο.

Ο ηγέτης των Γουίζαρντς θέλει να περιορίσει όσο γίνεται  τα λάθη του εν ώρα αγώνα και ήρθε σε συνεννόηση με τον βοηθό προπονητή Χάουαρντ Έισλι προκειμένου να του δίνει 100 δολάρια κάθε φορά που έχει περισσότερα από δύο σε κάθε παιχνίδι της νέας σεζόν.

"Πλέον θα προσέχω πολύ περισσότερο την μπάλα", ανέφερε στην "Washington Post" ο 25χρονος πόιντ γκαρντ, ο οποίος πέρυσι υπέπιπτε σε 3.8 λάθη ανά συμμετοχή. "Στόχος μου είναι να γίνω το Νο1", συμπλήρωσε εξηγώντας το κίνητρό του.

Σε όσους αρέσουν οι μαθηματικές πράξεις, o Γουόλ ενδέχεται να πληρώσει μέχρι και 8.200 δολάρια για τα ματς της κανονικής περιόδου. Αν δε είχε συμφωνήσει σε κάτι αντίστοιχο πριν από τη rookie σεζόν του, θα είχε ήδη ξοδέψει 24.400 δολάρια!

Όσα έκανε πέρυσι ο Τζον Γουόλ

 

Μηχανή του Χρόνου ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Γιατί εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς οι Ευρωπαίοι πριν από 14.500 χρόνια;

Νέα επιστημονική μελέτη σε σκελετούς ηλικίας 35 χιλ. ετών, δείχνει ότι υπήρξε απότομη κλιματική αλλαγή, που ήταν υπεύθυνη για την εξαφάνιση 14.500 Ευρωπαίων και την επανακατοίκηση της ηπείρου πρώτα στον νότο (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ