Τα συγκλονιστικά λόγια του Γιάννη μετά τη νίκη κόντρα στον ΛεΜπρόν

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άφησε το σημάδι του τόσο εντός παρκέ, με σπουδαία εμφάνιση που συνδυάστηκε με νίκη, κόντρα στους Καβαλίερς αλλά και εκτός. Διαβάστε το συγκινητικό μήνυμα που έστειλε μετά το τέλος του αγώνα για τον πατέρα του.

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo celebrates with Khris Middleton (22) after making a basket and being fouled during the second half of an NBA basketball game against the Cleveland Cavaliers Tuesday, Dec. 19, 2017, in Milwaukee. The Bucks won 119-116. (AP Photo/Morry Gash)
giannis middleton AP IMAGES

Οι 39 πόντοι του ΛεΜπρον Τζέιμς δεν ήταν αρκετοί για να σταματήσουν τον Γιάννη. Ο Έλληνας άσος με νέα εκπληκτική εμφάνιση ( 27 πόντοι, 14 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 2 κλεψίματα ) οδήγησε τους Μπακς σε νίκη με 119-116 κόντρα στους Καβαλίερς, σε ένα ματς θρίλερ.

Στην ουσία τα "ελάφια" πήγαν να... αυτοκτονήσουν, αφού κέρδιζαν με 20 πόντους διαφορά στην έναρξη της τέταρτης περιόδου (83-103 ), όμως έκαναν απίστευτη κοιλιά και οι Καβαλίερς με ένα 19-0(!) τους σόκαραν.

Τότε δράση ανέλαβαν οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Τόνι Σελ που με δυο κρίσιμα καλάθια στο τέλος, υπέγραψαν τη σπουδαία επιτυχία.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑΝΝΗ

Μετά το τέλος του αγώνα ο Greek Freak ξέσπασε στους λογαριασμούς του στα social media, αποκαλύπτοντας τι είναι αυτό που του δίνει ενέργεια και συνεχίζει:

"Παίζω για τον πατέρα μου, για την οικογένεια μου, για την ομάδα μου. Παίζω για το Μιλουόκι!", έγραψε χαρακτηριστικά.

Ειδικότερα η τελευταία ατάκα μπορεί να σημαίνει πολλά όσον αφορά το μέλλον του. Μην ξεχνάμε πως έχει δηλώσει πως του αρέσει η ήρεμη ζωή και πως δεν θέλει να πάει σε μία πόλη... ξελογιάστρα.

AP Photo/Morry Gash

News 24/7

24MEDIA NETWORK