Τα tweets για την ισοφάριση του ρεκόρ από τους Γουόριορς

Δείτε πως υποδέχθηκαν οι χρήστες του twitter τη νίκη των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επί των Σαν Αντόνιο Σπερς, που είχε ως συνέπεια την ισοφάριση του θρυλικού ρεκόρ νικών των Σικάγο Μπουλς της σεζόν 1995-96.

Τα tweets για την ισοφάριση του ρεκόρ από τους Γουόριορς

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επικράτησαν με 92-86 των Σπερς στο Σαν Αντόνιο και ισοφάρισαν το θρυλικό ρεκόρ νικών των Σικάγο Μπουλς της σεζόν 1995-96.

Όπως είναι λογικό, το συγκεκριμένο επίτευγμα προκάλεσε φρενίτιδα ενθουσιασμού στους φιλάθλους παγκοσμίως. Οι χρήστες του twitter δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Διαβάστε πως υποδέχθηκαν την επιτυχία των "πολεμιστών".

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ