Τα βρόντηξε κάτω κι έφυγε για... Σέλτικς ο Λάρκιν

Ο Σέιν Λάρκιν βαρέθηκε να περιμένει ν' αποφασίσουν άλλοι για το μέλλον του και συμφώνησε με τους Σέλτικς παίρνοντας το μίνιμουμ συμβόλαιο που θα μπορούσε να βρει στο ΝΒΑ.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BASKONIA (Eurokinissi Sports / ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BASKONIA (Eurokinissi Sports / ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ) EUROKINISSI SPORTS

Το ξενέρωμα του Σέιν Λάρκιν μετά το ματσάρισμα από την Μπασκόνια της σούπερ πρότασης που του είχε καταθέσει η Μπαρτσελόνα και το μπλοκάρισμα της συμφωνίας υπήρξε πολύ μεγάλο. Τόσο που με το που βρήκε την ευκαιρία να γυρίσει στο ΝΒΑ δεν την έχασε αφήνοντας στα κρύα του λουτρού Βάσκους και Καταλανούς. Έστω κι αν οικονομικά ήταν μια ασύμφορη κίνηση για τον τραπεζικό λογαριασμό του.

Οι -ενισχυμένοι με Χέιγουορντ και φιλόδοξοι- Σέλτικς, σε μια προσπάθεια να γεμίσουν την περιφέρειά τους, τον προσέγγισαν, μίλησαν μαζί του και τον έπεισαν να παίξει με τα λιγότερα χρήματα που θα μπορούσε να βρει. Την ίδια στιγμή που στην Ισπανία είχε ήδη εξασφαλισμένο συμβόλαιο +6 εκατομμυρίων για δύο σεζόν - χωρίς όμως να γνωρίζει που θα παίξει του χρόνου (Βιτόρια ή Βαρκελώνη).

O 25χρονος πόιντ γκαρντ στην καλύτερη σεζόν του στο ΝΒΑ είχε 7.3 πόντους και 4.4 ασίστ σε 78 ματς της κανονικής περιόδου με τους Μπρούλκιν Νετς. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Μάβερικς και Νικς. Του χρόνου θα παίζει πίσω από τον Αϊζάια Τόμας, ίσως και δίπλα του στα κοντά σχήματα του Μπραντ Στίβενς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK