Tην μπάλα δεν θα την πάρεις ΠΟΤΕ από τον Μαριάνοβιτς!

O Mπόμπαν Μαριάνοβιτς δεν χρειάζεται να καρφώνει για να προσφέρει θέαμα στους αγώνες των Κλίπερ αφού μπορεί να το κάνει ακόμα και όταν... παιδεύει τους αντιπάλους του (VIDEO)!

Los Angeles Clippers Boban Marjanovic, of Serbia, center, slaps hands with teammates during a timeout at an NBA basketball game against the Portland Trail Blazers, Sunday, March 18, 2018, in Los Angeles. (AP Photo/Michael Owen Baker)
Los Angeles Clippers Boban Marjanovic, of Serbia, center, slaps hands with teammates during a timeout at an NBA basketball game against the Portland Trail Blazers, Sunday, March 18, 2018, in Los Angeles. (AP Photo/Michael Owen Baker) AP PHOTO/MICHAEL OWEN BAKER

Η αλήθεια είναι πως με τέτοιο θηριώδες μπόι ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς συνιστά, από το 2016 και μετά που μετακόμισε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, μία από τις ατραξιόν του NBA.

Αν νομίζει ωστόσο κανείς πως προσφέρει θέαμα μόνο όταν παίρνει τη μπάλα κοντά στο καλάθι και την καρφώνει άνετα με το ένα χέρι, κάνοντας... πλάκα με τους αντιπάλους που μάταια προσπαθούν να τον σταματήσουν, κάνουν λάθος.

Και αυτό γιατί αισθάνεται άνετα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, σε τέτοιο βαθμό που να προσφέρει σόου ακόμα και όταν δεν υπάρχει δράση στο παρκέ.

Καλή ώρα στον αγώνα των Κλίπερς με τους Πέλικανς στο Λος Άντζελες τα ξημερώματα της Τρίτης (επικράτησαν 113-100 οι φιλοξενούμενοι), με τον Σέρβο γίγαντα να δέχεται φάουλ που το υπέδειξαν οι διαιτητές, και κατόπιν να... βασανίζει τον Άντονι Ντέιβις που προσπάθησε με... χάρη να του πάρει τη μπάλα.

Μα και αυτός, δεν ήξερε, δεν ρώταγε; Πώς να πάρεις τη μπάλα από το θηρίο των 2 μέτρων και 22 και εκατοστών;

News 24/7

24MEDIA NETWORK