Θρήνος στο NBA, "έφυγε" η σύζυγος του Γκρεγκ Πόποβιτς

Σε βαθιά θλίψη βρίσκεται η οικογένεια του NBA, αφού την Τετάρτη στις ΗΠΑ έγινε γνωστός ο θάνατος της συζύγου του προπονητή των Σαν Αντόνιο Σπερς Γκρεγκ Πόποβιτς, Έριν. Συγκλονιστικός ο Lebron όταν το έμαθε μετά τη σπουδαία του εμφάνιση κόντρα στους Πέισερς.

San Antonio Spurs head coach Gregg Popovich looks on during the first half of an NBA basketball game against the Washington Wizards, Tuesday, March 27, 2018, in Washington. (AP Photo/Nick Wass)
popovic AP IMAGES

Μία ασθένεια που την ταλαιπώρησε για αρκετό καιρό ήταν η αιτία θανάτου της συζύγου του Γκρεγκ Πόποβιτς. Η άτυχη γυναίκα έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη στις ΗΠΑ, αφήνοντας πίσω δυο παιδιά και δυο εγγόνια.

Όπως είναι λογικό ολόκληρη η οικογένεια του NBA θρηνεί το χαμό της Έριν Πόποβιτς, με τις ομάδες, παράγοντες και παίκτες να εκφράζουν τα συλληπτήρια τους.

Την Τετάρτη τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) πάντως είχαμε αγώνες και αρκετοί παίκτες δεν το γνώριζαν. Ένας από αυτούς είναι και ο Λεμπρόν Τζέιμς, που πραγματοποίησε συγκλονιστική εμφάνιση κόντρα στους Πέισερς με 46 πόντους, 12 ριμπάουντ και 5 ασίστ στη νίκη των Καβαλίερς με 100 - 97.

Μία δημοσιογράφος ενημέρωσε τον Λεμπρόν για το θλιβερό γεγονός και ο 33χρονος άσος φανερά σοκαρισμένος, χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να συγκεντρώσει τις σκέψεις του.

Μάλιστα κάποια στιγμή συγκινήθηκε και ο λόγος του έπαψε να βγάζει συνοχή. Όπως είπε και ο ίδιος εξάλλου, γνωρίζει καλά τον Πόποβιτς και τόνισε πως όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε όλα που αφορούν το αθλητικό κομμάτι περνούν σε δεύτερη μοίρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK