Το άγαλμα του Σακίλ θα ζυγίζει μισό τόνο και θα είναι στον αέρα!

Ένα εντυπωσιακό άγαλμα -ίσως από τα πιο εντυπωσιακά που έχουμε δει- ετοιμάζουν οι Λέικερς προς τιμήν του Σακίλ Ο' Νιλ έξω από το γήπεδό τους! Δείτε PHOTO.

Το άγαλμα του Σακίλ θα ζυγίζει μισό τόνο και θα είναι στον αέρα!

Έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό πως οι Λέικερς ετοιμάζουν άγαλμα έξω από το Staples Center για χάρη του Σακίλ Ο' Νιλ, ενός εκ των κορυφαίων παικτών που φόρεσαν τη φανέλα τους.

Το άγαλμα ήταν να παραδοθεί στα μέσα του Ιανουαρίου, ωστόσο τα αποκαλυπτήρια θα καθυστερήσουν για μερικούς μήνες. Μέχρι τις 24 Μαρτίου του 2017.

Κι αυτό γιατί οι δημιουργοί του θέλουν να εξετάσουν με ακρίβεια κάθε του λεπτομέρεια. Δεν πρόκειται άλλωστε για ένα συνηθισμένο άγαλμα. Θα ζυγίζει κάτι παραπάνω από μισό τόνο (544 κιλά), ενώ θα είναι στον... αέρα!

Ναι η μορφή του Ο' Νιλ να καρφώνει στη μπασκέτα με δύναμη θα βρίσκεται σε απόσταση 3 μέτρων από το έδαφος, κάτι που όπως είναι λογικό θα το κάνει άκρως εντυπωσιακό.

Όπως δήλωσαν οι δημιουργοί του: "Δεν θέλαμε να κάνουμε ένα άγαλμα στο έδαφος. Θέλαμε να μεταφέρουμε το δύναμη του ανθρώπου αυτού όταν κάρφωνε, να διαγράψουμε τελείως τη βαρύτητα".

Πάρτε μια πρώτη γεύση από το άγαλμα που από το Μάρτιο θα βρίσκεται έξω από το γήπεδο των Λέικερς:

News 24/7

24MEDIA NETWORK