Το κάκιστο βράδυ των Μπακς δεν επηρεάζει το δικό μας Giannis Antetokounmpo #NBAVote

Οι Μπακς πήραν κάτω από τη βάση στο ματς με τους Χιτ, παρόλα αυτά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κυνηγάει ακόμη το όνειρο της αρχηγίας στην all star ομάδα της Ανατολής.

Το κάκιστο βράδυ των Μπακς δεν επηρεάζει το δικό μας Giannis Antetokounmpo #NBAVote
Αντετοκούνμπο AP PHOTO/LYNNE SLADKY

Όταν στην απέναντι ομάδα βρίσκεται ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της λίγκας, οφείλεις να έχεις εναλλακτικό τρόπο επίθεσης.

Ο Τζέισον Κιντ δεν είχε, οι διάδρομοι προς τη ρακέτα ήταν κλειστοί, με φύλακα τον Χασάν Γουαϊτσάιντ, και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο των 22 πόντων με μόλις 6/12 σουτ (10/10 βολές) δεν μπόρεσε ν' αποσωβήσει την ήττα των Μπακς στο Μαϊάμι.

Τα "ελάφια" νικούσαν στο πρώτο μισό (43-41), αλλά η αστοχία των Μπλέντσο και Μίντλετον (7/32 σουτ μαζί - 1/14 τρίποντα) ήταν δεδομένο ότι θα επηρεάσει τη συνολική απόδοση. Οι φορμαρισμένοι γηπεδούχοι "έτρεξαν" 30-16 στην τρίτη περίοδο και με τον Ντράγκιτς να κάνει τη διαφορά στην τέταρτη (25 πόντοι με 4/6 τρίποντα) κάπαρωσαν τη νίκη με 97-79.

Το αποτέλεσμα αυτό έριξε τους Μπακς στο 22-20 και στην όγδοη θέση της Ανατολής πριν ταξιδέψουν στην Ουάσινγκτον για άλλο ένα απαιτητικό παιχνίδι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK