Το κορυφαίο επίτευγμα του Λεμπρόν θα είναι το διπλό στη Βοστόνη

Το 2-2 στη σειρά των τελικών της Ανατολής, το έκτο ματς με +40 πόντους και η κατάρριψη της επίδοσης του Τζαμπάρ στα πλέι οφ θα... ξεχαστούν, αν ο Τζέιμς και οι Καβς συνολικά δεν βρουν τον τρόπο να σπάσουν την έδρα των Σέλτικς.

Cleveland Cavaliers' LeBron James (23) reacts after a play against the Boston Celtics in the first half of Game 4 of the NBA basketball Eastern Conference finals, Monday, May 21, 2018, in Cleveland. (AP Photo/Tony Dejak)
Λεμπρόν Τζέιμς AP PHOTO/TONY DEJAK

Ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν συμβιβάζεται με τον αποκλεισμό στους τελικούς της Ανατολής. Θα το τραβήξει το σχοινί μέχρι εκεί που δεν πάει.

Το 111-102 των Καβαλίερς επί των Σέλτικς στο Κλίβελαντ ήταν άλλη μία ημέρα στη δουλειά για τον "Βασιλιά". Ο οποίος είχε για 6ο παιχνίδι στα 15 εφετινά ματς της postseason τουλάχιστον 40 πόντους (σταμάτησε στους 44) και ταυτόχρονα προσπέρασε τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ στη λίστα με τα περισσότερα εύστοχα δίποντα σε αγώνες των πλέι οφ, όντας πλέον πρώτος.

Για τον Λεμπρόν όλα αυτά δεν θα σημαίνουν πολλά, αν οι Καβς δεν προκριθούν από τη σειρά. Το 2-2 τους στέλνει στη Βοστόνη με άλλον αέρα. Μόνο που εκεί οι "Κέλτες" έχουν 9-0 εφέτος. Δείχνουν άτρωτοι.

Να η μεγαλύτερη πρόκληση για τον ηγέτη των περυσινών φιναλίστ. " Ξέρουμε ότι το περιβάλλον θα είναι εχθρικό. Ξέρουμε ότι το κοινό θα είναι δυναμικό. Οφείλουμε όμως να διατηρήσουμε την ίδια νοοτροπία που είχαμε εντός έδρας. Μόνο τότε θα μπούμε σε τροχιά νίκης", υποστήριξε μετά τον αγώνα περιμένοντας από τον Κόρβερ να είναι το ίδιο εύστοχος, τον Τόμπσον το ίδιο δυναμικός, τον Χιλ εξίσου σημαντικό, τον Νανς να μην δειλιάσει.

Οι Σέλτικς θα είναι σίγουρα καλύτεροι, ιδίως επιθετικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK