Το μπλέξιμο με τους Γκόρντον έκανε άνω-κάτω το twitter

Να σε λένε Γκόρντον, να έχεις συνονόματο παίκτη στο ΝΒΑ και να σου ζητούν ν' αλλάξεις ταυτότητα! Μην σου τύχει...

Orlando Magic's Aaron Gordon (00) drives against Charlotte Hornets' Treveon Graham during the first half of an NBA basketball game in Charlotte, N.C., Sunday, Oct. 29, 2017. (AP Photo/Chuck Burton)
Orlando Magic's Aaron Gordon (00) drives against Charlotte Hornets' Treveon Graham during the first half of an NBA basketball game in Charlotte, N.C., Sunday, Oct. 29, 2017. (AP Photo/Chuck Burton) AP PHOTO/CHUCK BURTON

Ο δημοσιογράφος Άαρον (W) Γκόρντον αυτοσυστήνεται στο twitter ως ένας "συντάκτης προς πρόσληψη, ανταποκριτής της villagevoice και άλλοτε συνεργάτης του vicesports".

Πού είναι το κακό σ' όλο αυτό; Ότι έχει το ίδιο ονοματεπώνυμο με τον φόργουορντ των Ορλάντο Μάτζικ, τον μετρ των καρφωμάτων, με αποτέλεσμα οι χρήστες του twitter να μπερδεύονται κι αυτός ν' απολαμβάνει δημοφιλία (περισσότεροι από 7.000 ακόλουθοι και verified λογαριασμός για μόλις 784 αναρτήσεις) που δεν του... ανήκουν! Μάλιστα έγινε δέκτης συγκεκριμένων παραπόνων, παράπονα που μετατράπηκαν σε απαίτηση αλλαγής ονόματος.

Ο ίδιος επιχείρησε με ευγενικό τρόπο να εξηγήσει πως δεν πρόκειται για fake πρόσωπο η λογαριασμό με στόχο να διαφημιστεί, ότι αυτό είναι το βαφτιστικό όνομά του. Δίχως όμως η αλήθεια του να γίνεται αποδεκτή.

Μέχρι τη στιγμή που στο... παιχνίδι μπήκε ο πραγματικός NBAer, που στο twitter εμφανίζεται χωρίς W και το ψευδώνυμο Double0AG με στόχο να ξεδιαλύνει την κατάσταση και να λύσει την παρεξήγηση. Έκανε φυσικά πλάκα και ζήτησε από τον δημοσιογράφο να μείνει δυνατός, να μην τον καταβάλουν οι haters και να συνεχίσει να κάνει τη δουλειά.

Ευτυχώς! Γιατί ποιος τρέχει τώρα ν' αλλάζει ταυτότητα;

News 24/7

24MEDIA NETWORK