Το νέο επάγγελμα του Κέβιν Ντουράντ

Είναι ο κορυφαίος σκόρερ του ΝΒΑ επί δύο συναπτά έτη. Έχει καταπλήξει με τους ρυθμούς αντάπτυξης των μπασκετικών ικανοτήτων του. Όσο διαρκεί το λοκ άουτ, όμως, ο Κέβιν Ντουράντ πρέπει να βρει τι θα κάνει. Το ραπ είναι μια καλή λύση.

Το νέο επάγγελμα του Κέβιν Ντουράντ

Ο σούπερ σταρ της Οκλαχόμα παρά το ότι φαίνεται να είναι συνεσταλμένος, δεν είχε πρόβλημα να ανέβει άνω στη σκηνή και να πάρει το μικρόφωνο για να πει τα δικά του. Το τι ακριβώς λέει δεν είναι ξεκάθαρο, η ροή στο λόγο του όμως, είναι σωστή κι αυτό είναι όλο το μυστικό στο ραπ, το χιπ χοπ, όπως θέλετε πείτε το.

Μαζί του ήταν ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, όπως ακριβώς και πάνω το παρκέ. Στο video φαίνεται να συμμετέχει, αν και δεν τραγουδά. Οι αυτόπτες μάρτυρες πάντως, λένε πως έδωσε στη συνέχεια το δικό του σόου. Σε κάθε περίπτωη, ένα γίνεται κατανοητό. όσο καλοί παίκτες και να είναι, μέσα τους ένα κομμάτι παραμένει παιδικό. Και γι' αυτό δεν διστάζουν να παίξουν, έστω κι αν τσαλακώσουν την εικόνα τους για κάποιους.

Μαγκιά τους...

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ