Το Ορλάντο τρελάθηκε: Πήρε και Μπιγιόμπο

Και Ιμπάκα και Μπιγιόμπο στο Ορλάντο. Φροντ λάιν-φόβητρο για τους αντιπάλους των Μάτζικ.

Το Ορλάντο τρελάθηκε: Πήρε και Μπιγιόμπο

Μια από τις πιο ισχυρές γραμμές ψηλών στο ΝΒΑ θα διαθέτουν του χρόνου οι Μάτζικ, μετά και την απόκτηση του Μπίσμακ Μπιγιόμπο.

Ο 24χρονος Κογκολέζος σέντερ, ένας αμυντικός "ογκόλιθος", εξαργύρωσε την καλή χρονιά που είχε με τους Ράπτορς και μετακομίζει στο Ορλάντο για να παίξει σε τρίτη διαφορετική ομάδα στο ΝΒΑ. Η πληροφορία της συμφωνίας του με τους Μάτζικ διέρρευσε το Σάββατο και αφορά συμβόλαιο τεσσάρων ετών.

Ο Μπιγιόμπο είχε γίνει ντραφτ στο Νο7 του 2011, αλλά δεν έπαιξε ποτέ στους Κινγκς. Τα δικαιώματά του κατέληξαν στη Σάρλοτ, όπου έμεινε τέσσερις σεζόν και συνέχισε πέρυσι στο Τορόντο. Πέρυσι υπέγραψε για δύο χρόνια, έχοντας όμως οψιόν... αποχώρησης. Την οποία και ενεργοποίησε προκειμένου να βρει ένα καλύτερο συμβόλαιο. Οι Ράπτορς ήθελαν να τον κρατήσουν, αλλά προφανώς δεν τον ικανοποίησαν.

Μετά την κίνηση αυτή οι Μάτζικ διαθέτουν μια φροντ λάιν με τετράδα Μπιγιόμπο, Ιμπάκα, Βούτσεβιτς και Γκόρντον. Καθόλου άσχημα!

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ