Το πρόσωπο - έκπληξη που έβαλε χέρι στον Σακ!

Δεν τον μεγάλωσε για να τον δει να "ξεκατινιάζεται" στο twitter, άλλα όνειρα είχε για τον γιο της η μαμά Ο'Νιλ. Τι δήλωσε ο Shaq για το τέλος της κόντρας του με τον ΜακΓκι.

Το πρόσωπο - έκπληξη που έβαλε χέρι στον Σακ!

Μάνα είναι μόνο μία! Αυτή που σου δίνει το μπουφάν για να μην κρυώσεις, αυτή που έχει έτοιμο φαγητό για να μην πεινάσεις, αυτή που θα σε γιατροπορεύσει. Αλλά και αυτή που θα σε βάλει στη θέση σου, όταν φταις και εσύ. Έτσι Σακίλ;

Διότι όπως παραδέχθηκε ο βετεράνος σέντερ, η μητέρα του, Λούσιλ, ήταν εκείνη που του ζήτησε να δώσει τέλος στη διαδικτυακή αντιπαράθεση που είχε με τον Τζαβέιλ ΜακΓκι και γενικότερα με τους Γουόριορς.

Το πρόσωπο - έκπληξη που έβαλε χέρι στον Σακ!

" Είχα άνωθεν εντολές να το αφήσω", ανέφερε αρχικά και όταν ρωτήθηκε αν αυτός ήταν ο κομισάριος Σίλβερ αποκάλυψε όλη την αλήθεια λέγοντας: " Όχι. Ήταν η μαμά μου. Μου είπε να σταματήσω αυτή τη χαζομάρα και να τον αφήσω ήσυχο. Αυτό είναι το τέλος. Δεν θ' ακούσετε τίποτα από την πλευρά μου πλέον. Η μαμά μίλησε".

Στην υπόθεση είχε εμπλακεί και η μητέρα του ΜακΓκι, Πάμελα. " Κάνει διαδικτυακό bullying στο γιο μου. Εντελώς ανάρμοστο, θα πρέπει να χάσει τη δουλειά του ή να τιμωρηθεί. Το ΝΒΑ θα πρέπει να πάρει θέση".

Μανάδες όλου του κόσμου ενωθείτε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK