Το top 10 των τελικών του NBA

Δείτε παρακάτω το top 10 των τελικών του NBA από τους συγκλονιστικούς αγώνες των Γουόριορς και Καβαλίερς. Από το σόου των Λεμπρόν και Κάρι, στο ανεπανάληπτο κάρφωμα του Μπαρνς, που βρίσκεται στο νούμερο 1.

Το top 10 των τελικών του NBA

Οι τελικοί του NBA έλαβαν τέλος και οι Γουόριορς ήταν οι μεγάλοι νικητές, με τον Λεμπρόν και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, να μην μπορούν να κάμψουν την αντίσταση του -σαφώς ανώτερου- Γκόλντεν Στέιτ.

Στο σύνολο των 6 αγώνων, το θέαμα δεν θα μπορούσε να μην είναι μοναδικό, με τις δύο ομάδες να χαρίζουν άκρως εντυπωσιακές φάσεις. Το ΝΒΑ δημοσιοποίησε το top 10 των τελικών, με τους Λεμπρόν Τζέιμς και Στίφεν Κάρι να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο "βασιλιάς" πασάρει εντυπωσιακά πίσω από την πλάτη στον Τιμοφέι Μοζγκόφ, ενώ ο Κάρι κάνει ότι θέλει την άμυνα των "Καβς", είτε με lay-up, είτε με τρίποντο εκτός ισορροπίας.

Ξεχωρίζει φυσικά και το απίθανο καλάθι του Μάθιου Ντελαβεντόβα, ο οποίος γλιστρώντας, κατάφερε να βρει στόχο σε ένα μεγάλης δυσκολίας σουτ, ενώ και η τάπα του Ντρέιμοντ Γκριν στον Τζέιμς, είναι ένα τρομερό highlight. Το follow κάρφωμα του Φεστούς Εζέλι θα κατακτούσε την κορυφή, εάν ο Χάρισον Μπαρν δεν κάρφωνε εκπληκτικά με τα δύο χέρια, μπροστά στους Μοζγκόφ και Μάικ Μίλερ.

Δείτε το τρομερό top 10 των τελικών:

News 24/7

24MEDIA NETWORK