Το τρομερό VIDEO των Μπακς από την προετοιμασία του Αντετοκούνμπο!

Η προετοιμασία, η σκληρή δουλειά, τα λόγια του κόουτς. Όλα σε ένα εξαιρετικό VIDEO που ετοίμασαν οι Μιλγουόκι Μπακς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ενόψει του τζάμπολ της νέας σεζόν στο ΝΒΑ.

Το τρομερό VIDEO των Μπακς από την προετοιμασία του Αντετοκούνμπο!

Έτοιμος για την τέταρτη σεζόν του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και πλέον οι προσδοκίες όλων είναι υψηλές. Ο 21χρονος άσος των Μιλουγόκι Μπακς από πέρυσι έδειξε πως το μέλλον θα είναι λαμπρό, πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις και φτάνοντας μια ανάσα από το all star game!

Φέτος λοιπόν οι Μιλγουόκι Μπακς έχουν στηρίξει πολλα επάνω του. Όμως και ο ίδιος κάνει τα πάντα για να τους δικαιώσει. Το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ήταν μόνο η αρχή.

Το λέει άλλωστε και ο ίδιος στο τρομερό VIDEO από την προετοιμασία του που ανέβασαν οι Μπακς: "Για μένα αυτό είναι η αρχή. Η γραμμή του τέλους είναι πολύ μακριά. Έχω πολύ δουλειά να κάνω. Δουλεύω σκληρά". ήταν τα λόγια του Greek Freak.

Για να συμπληρώσει ο προπονητής του, Τζέισον Κιντ: "Είναι μόλις 21 χρονών. Μπορεί να γίνει ένας από τους κορυφαίους στο πρωτάθλημα. Θέλει να γίνει ο καλύτερος και το βλέπω κάθε μέρα στην προπόνηση".

Αλλά για τον Γιάννη τίποτα δεν μετράει περισσότερο από τη δουλειά. Κι αυτό φροντίζει να το λέει και να το αποδεικνύει πάντα "Αυτό που θέλω ο κόσμος να λέει για μένα είναι ότι δούλευα πάντα. Ότι κι αν κάνω, ακόμη κι αν γίνω all star ή πάρω πρωτάθλημα, θέλω να ξέρουν ότι έχω δουλέψει".

Δείτε το εξαιρετικό VIDEO των Μπακς για τον Έλληνα άσο που φέτος είναι έτοιμος να... τρελάνει κόσμο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK