Το χέρι του Γιάνναρου ήταν εκεί...

Από μηχανής θεός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ήρθε από το... πουθενά για να σκοράρει στα 5'' πριν από τη λήξη και να ισοφαρίσει σε 2-2 τη σειρά με τους Σέλτικς.

Το χέρι του Γιάνναρου ήταν εκεί...

Ο Γιάννης έχει μεγαλώσει τόσο πολύ που κρίνει αγώνες των πλέι οφ στο φινάλε!

Οι Σέλτικς έκαναν τεράστια προσπάθεια όταν στα μέσα της τρίτης περιόδου βρέθηκαν στο -20 (65-45). Προηγήθηκαν μάλιστα 100-99 στα 52'' πριν από τη λήξη του αγώνα, μ' ένα μεγάλο σουτ του Τέιτουμ πάνω στην άμυνα του Μίντλετον. Σε 19 λεπτά δηλαδή κατάφεραν να καλύψουν διαφορά 21 πόντων!

Από τη μία όμως το τρίποντο του Μπρόγκντον από τη γωνία και από την άλλη το φόλοου του Γιάννη στην τελευταία επίθεση των "ελαφιών", αφού μεσολάβησαν οι 2/2 βολές του Χόρφορντ, έφεραν το 104-102 και το 2-2 στην τρομερή σειρά με τους Σέλτικς.

Ο Αντετοκούνμπο δεν είχε μονάχα αυτό. Είχε το τρομακτικό κάρφωμα μπροστά στον Χόρφορντ, είχε συνολικά 27 πόντους με 12/18 δίποντα, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Ήταν αυτός που "κουβάλησε" την ομάδα του στο δεύτερο μισό της τέταρτης περιόδου, όταν ο Μίντλετον των 23 πόντων του και ο Πάρκερ των 16 είχαν στερέψει, ενώ ο Μπλέντσο συνέχιζε τις κάτω από τα στάνταρ του εμφανίσεις μην μπορώντας να συνεισφέρει ουσιαστικά.

Το ζευγάρι θα συναντηθεί εκ νέου στη Βοστόνη σε δύο ημέρες. Στο πλέον καθοριστικό ραντεβού των δύο ομάδων. Διότι η νικήτρια θα φτάσει σε... ματς μπολ. Οι Σέλτικς έχουν το βάρος της φανέλας και τον ενθουσιασμό των Μπράουν-Τέιρουμ, οι Μπακς τον Γιάννη, τη φρεσκάδα και το βάθος πάγκου, αφού ο Πάρκερ έχει ανέβει πολύ. Για να δούμε ποιος θα επικρατήσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK