Τρέλα για τα εισιτήρια της τελευταίας παράστασης του Κόμπε

Από τη στιγμή που ο Κόμπε Μπράιαντ ανακοίνωσε ότι στο τέλος της σεζόν σταματάει το μπάσκετ, άπαντες ψάχνουν για ένα εισιτήριο.

Τρέλα για τα εισιτήρια της τελευταίας παράστασης του Κόμπε
Μπράιαντ Λέικερς τελευταίο ματς

Δυνητικά ο Κόμπε Μπράιαντ θα παίξει για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό των Λέικερς στις 13 Απριλίου του 2016. Οι "λιμνάνθρωποι" φιλοξενούν στο Λος Άντζελες τους Τζαζ και ο "Black Mamba", μετά την ανακοίνωση της απόσυρσής του στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, θα πατήσει για τελευταία φορά το παρκέ του "Staples Center" ως παίκτης.

Ο καθένας θα ήθελε να είναι στο γήπεδο εκείνη την ημέρα. Θα μπορέσει όμως; Πέρα από τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν πωληθεί πριν από την αρχή της σεζόν, το γήπεδο έχει ήδη αρχίσει να γεμίζει 4,5 μήνες πριν από τον αγώνα.

Όπως ενημέρωσε άνθρωπος από τη διαχείριση, οι αιτήσεις και οι αγορές αυξήθηκαν κατακόρυφα αφότου ο Μπράιαντ ενημέρωσε για την απόφασή του. " Μέσα σε μόλις 10 λεπτά από την ανακοίνωση, είχαμε χιλιάδες οχλήσεις", δήλωσε ο Χάρις Ρόσνερ, ο υπεύθυνος των VIP θέσεων.

Γνωρίζουν πάντως πως ρισκάρουν όσοι σπεύδουν ν' αγοράσουν ένα εισιτήριο του συγκεκριμένου αγώνα. Διότι ο Κόμπε έχει να εμφανιστεί σε τελευταίο ματς της σεζόν από το 2012. Το 2013 δεν ολοκλήρωσε τη σεζόν, το 2013-14 έπαιξε μόνο σ' έξι ματς του Δεκεμβρίου, ενώ πέρυσι ήταν παρών σε 35, σε κανένα όμως μετά τον Ιανουάριο.

Ας μην είναι οι τραυματισμοί αυτοί που θα στερήσουν από το μπασκετικό κοινό αυτή τη βραδιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Αγαπητέ Κόμπι, σταμάτα να με σουτάρεις"

Τα "αστέρια" του μπάσκετ υποκλίθηκαν στον Κόμπε

Ανακοίνωσε το τέλος ο Κόμπε!

Κόμπε Μπράιαντ: Μόνος μου και όλοι σας

News 24/7

24MEDIA NETWORK