"Τρέλα" για τους Γουόριορς: 45.000 δολάρια για ένα εισιτήριο!

Οι φίλοι των Γουόριορς "διψούν" για το αποψινό ματς με τους Καβαλίερς που μπορεί να τους στέψει πρωταθλητές και δεν λογαριάζουν τα χρήματα για να'ναι στο γήπεδο. Διαβάστε το story!

"Τρέλα" για τους Γουόριορς: 45.000 δολάρια για ένα εισιτήριο!

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά αλλά στο... Σαν Φραντσίσκο και συγκεκριμένα στους οπαδούς των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, με κάποιους εξ αυτών να κάνουν τα αδύνατα... δυνατά προκειμένου να βρουν τρόπο να μπουν στην "Oracle Arena" που θα φιλοξενήσει τα ξημερώματα της Τρίτης τον πέμπτο τελικό των δύο ομάδων.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ντάρεν Ρόβερλ του ESPN, έχει τέτοια κάψα ο κόσμος για να δει από κοντά τον Κάρι και τον Ντουράντ να σηκώνουν το τρόπαιο που δεν λογαριάζει τα έξοδα.

Τρανή απόδειξη το γεγονός πως μέσω του σάιτ πωλήσεων των Γουόριορς, βρέθηκε άνθρωπος να δώσει 90.000 δολάρια για να εξασφαλίσει δύο εισιτήρια (45.000 δολάρια η τιμή του ενός) και να βρεθεί στην πρώτη σειρά δίπλα στο παρκέ, ενώ ένα άλλο άτομο πλήρωσε 82.000 δολάρια για άλλη μία δυάδα εισιτηρίων (41.000 ευρώ το καθένα).

Golden State Warriors' Kevin Durant (35) hugs teammate Stephen Curry (30) during the first half of Game 4 of basketball's NBA Finals against the Cleveland Cavaliers in Cleveland, Friday, June 9, 2017. (AP Photo/Tony Dejak)
Golden State Warriors' Kevin Durant (35) hugs teammate Stephen Curry (30) during the first half of Game 4 of basketball's NBA Finals against the Cleveland Cavaliers in Cleveland, Friday, June 9, 2017. (AP Photo/Tony Dejak) AP

Το ποσό μάλιστα των 90.000 δολαρίων έφτασε πολύ κοντά στα 99.000 δολάρια (45.000 το ένα) που πλήρωσε πέρυσι ένας φίλαθλος για να βρεθεί μία ανάσα από τους παίκτες στον 7ο και τελευταίο τελικό μεταξύ των Γουόριορς και των Καβαλίερς στο ίδιο γήπεδο, που βρήκε τον Λεμπρόν Τζέιμς και την παρέα του μεγάλους θριαμβευτές.

Photo Credits: AP Photo/Tony Dejak

News 24/7

24MEDIA NETWORK