Τρελό τρολάρισμα του Ομπάμα στους Καβαλίερς

Όρεξη για... πειράγματα είχε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, κατά την επίσκεψη των Κλίβελαντ Καβαλίερς στον Λευκό Οίκο. Σέλφι και... παγώματα με τον Λεμπρόν η Μισέλ.

Τρελό τρολάρισμα του Ομπάμα στους Καβαλίερς

Οι περσινοί πρωταθλητές του NBA, Κλίβελαντ Καβαλίερς, επισκέφτηκαν τον Λευκό Οίκο και τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

Εκείνος φάνηκε πως ήταν σε πολύ καλή διάθεση και δεν σταμάτησε να τους πειράζει με το... καλημέρα: "Καλώς ήρθατε στον Λευκό Οίκο Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Καβαλίερς. Σωστά, είπα "Παγκόσμιοι Πρωταθλητές" και "Καβαλίερς" στην ίδια πρόταση. Αυτό εννοώ όταν μιλάμε για ελπίδα και αλλαγή", η πρώτη του ατάκα, σαφώς επηρεασμένη και από την προ ετών προεκλογική του καμπάνια.

"Και να προσθέσω ότι νικώντας τους Γουόριορς, αποκαταστήσατε και την φήμη των Μπουλς του 1996 ως την κορυφαία ομάδα όλων των εποχών. Επομένως ο πρόεδρος σας, σας ευχαριστεί για αυτό", συνέχισε, μιας και η αγαπημένη ομάδα του Ομπάμα δεν είναι άλλη από τους Σικάγο Μπουλς.

"Ρίτσαρντ Τζέφερσον και Νάνταϊ Τζόουνς, είστε ηγέτες και δείξατε σε όλους ότι ακόμη και σε αυτή την ηλικία μπορούν να γίνουν πράγματα. Και για εσένα Τζέι Αρ Σμιθ, πάντα έλεγα "Όχι, όχι μην σουτάρεις από εκεί!" και μετά έμπαιναν και φώναζα "Ωχ αδερφέ, αυτό ήταν καλό σουτ τελικά", είπε προκαλώντας φυσικά τα γέλια των παρευρισκομένων.

"Επίσης πριν προχωρήσω θα ήθελα να πω και ένα... ευχαριστώ στην μπλούζα του Τζέι Αρ που εμφανίστηκε. Είμαι ευτυχισμένος που τη βλέπω", είπε κλείνοντας ο Ομπάμα.

Από την άλλη, η σύζυγός του Μισέλ, πήρε μέρος στο περίφημο... "mannequin challenge" των Καβαλίερς παίρνοντας πόζα για σέλφι δίπλα στον Λεμπρόν Τζέιμς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK