"Τριαντάρα" με το "καλημέρα" ο Αντετοκούνμπο

Αγριεμένος ξεκίνησε τη σεζόν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τους Μιλγουόκι Μπακς! Στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι για φέτος κόντρα στους Χόρνετς πέτυχε 31 πόντους σπέρνοντας τον πανικό κάτω από την αντίπαλη ρακέτα. Δεν ήταν αρκετό όμως για να φτάσει στη νίκη η ομάδα του.

"Τριαντάρα" με το "καλημέρα" ο Αντετοκούνμπο

Η τέταρτη σεζόν του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο NBA αναμένεται πιο καυτή από ποτέ. Τουλάχιστον αυτό που μας έδειξε τα ξημερώματα της Πέμπτης (27/10) ο Έλληνας άσος ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικό. Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι των Μιλουγόκι Μπακς κόντρα στους Σάρλοτ Χόρνετς για τη regular season του NBA, πέτυχε 31 πόντους με 13/21 σουτ, 4/6 βολές, 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο!

Η τρομερή απόδοση του Giannis όμως δεν έφτανε για τους Μπακς που γνώρισαν την ήττα με 96-107 στο Μιλγουόκι. Να σημειωθεί ότι ο Αντετοκούνμπο ξεκίνησε ως ο βασικός χειριστής της μπάλας, αγωνίστηκε περισσότερο από όλους (38:44 λεπτά) και τα έκανε... όλα.

Άξιοι συμπαραστάτες του Έλληνα άσου ήταν ο Γκρεγκ Μονρό με 14 πόντους (10 ριμπάουντ) και ο Τζαμπάρι Πάρκερ με 13. Από την άλλη για τους Χόρνετς ξεχώρισε ο Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ με 23 πόντους και ο Κεμπά Γουόκερ με 17.

News 24/7

24MEDIA NETWORK