"Τυφώνας" Τζέιμς στο Summer League!

Δεύτερη συνεχόμενη εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο πρώην "πράσινος" Μάικ Τζέιμς με τη φανέλα των Φίνιξ Σανς στο Summer League του Λας Βέγκας.

"Τυφώνας" Τζέιμς στο Summer League!

Τα πάντα για να αγωνιστεί στο NBA και να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα κάνει ο Μάικ Τζέιμς κι αν συνεχίσει έτσι τότε θα τα καταφέρει. Ο Αμερικανός πρώην άσος του Παναθηναϊκού ήταν για δεύτερη φορά από τους καλύτερους παίκτες των Φίνιξ Σανς στο Summer League του Λας Βέγκας, ωστόσο η ομάδα του ηττήθηκε με 88-77 από τους Μάβερικς.

Ο Τζέιμς πάντως ξεκίνησε βασικός και είχε 19 πόντους με 4/5 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα (αλλά και 6 λάθη).

Άλλοι δύο παίκτες με ελληνικό ενδιαφέρον όμως είχαν συμμετοχές στην τρίτη ημέρα του Summer League. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αγωνίστηκε με τους Ατλάντα Χοκς κόντρα στους Νιου Όρλινς Πέλικανς και σημείωσε 4 πόντους με 2/6 σουτ και 1 ριμπάουντ σε 14 λεπτά συμμετοχής. Η ομάδα του τελικά κέρδισε με 84-82.

Τέλος, την δεύτερη συμμετοχή του στο Summer League του Las Vegas πραγματοποίησε και ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και νυν σέντερ των Σακραμέντο Κινγκς, ξεκίνησε βασικός στον αγώνα με τους Γκρίζλις και έμεινε στο παρκέ για 19 λεπτά, έχοντας 5 πόντους με 2/4 σουτ, 1/2 βολές, 7 ριμπάουντ και 1 ασίστ, με την ομάδα του να ηττάται με 81-75.

News 24/7

24MEDIA NETWORK