VIDEO: Τα έβαλαν όλα οι Γουόριορς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τράβηξε πάνω του όλα τα φώτα, αλλά και αυτό που έκαναν οι Γουόριορς απέναντι στους Κλίπερς δεν ήταν λίγο.

VIDEO: Τα έβαλαν όλα οι Γουόριορς
Κάρι Γουόριορς

Με 8/9 τρίποντα κατά τη διάρκειας της τέταρτης περιόδου οι Γουόριορς έκαναν επική ανατροπή στο ματς με τους Κλίπερς και διατήρησαν το αήττητο στο πρωτάθλημα (13-0)!

Στο δεύτερο 12λεπτο οι πρωταθλητές βρέθηκαν στο -23 (50-27) και παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν ήταν στο -10 (112-102) πέντε λεπτά πριν από τη λήξη.

Ο (λιγοστός) χρόνος που απέμενε δεν ήταν σύμμαχος, αλλά οι "πολεμιστές" του Κάρι επιβεβαίωσαν το όνομά τους. Πάλεψαν μέχρι τέλους και σε λιγότερα από 2,5 λεπτά είχαν κάνει την ανατροπή (113-112).

Άρχισαν με τρίποντο του Ιγκουοντάλα...

...και πήραν άλλους δύο πόντους από τον Γκριν, προτού ο περυσινός MVP των τελικών σκοράρει ξανά από τη γωνία.

Την ίδια στιγμή που οι Κλίπερς έχαναν πρώτες και δεύτερες ευκαιρίες, ο Τόμπσον σκόραρε εκτός ισορροπίας για τρεις και έφερνε τους Γουόριορς σε θέση οδηγού.

Ο Στίφεν Κάρι δεν θα μπορούσε να λείπει από την αντεπίθεση της ομάδας του και με δικό του τρίποντο έκανε το 116-115 βάζοντας την υπογραφή του σε κάτι που φαινόταν ακατόρθωτο.

Ο ίδιος είχε χάσει λίγα δεύτερα πριν το μοναδικό από τα εννέα τρίποντα που επιχείρησαν οι πρωταθλητές στην τέταρτη περίοδο. Σούταραν δηλαδή με 89% έξω από τη γραμμή! Συνολικά είχαν επίσης το εξωπραγματικό 17/30 ή 57%.

Όταν δε ο ηρωικός Κρις Πολ έχασε δύο σερί προσπάθειες, ο ηγέτης της ομάδας του Όκλαντ σφράγισε τη νίκη με τις εύστοχες βολές του, φτάνοντας τους 40 πόντους!

News 24/7

24MEDIA NETWORK