VIDEO Top10: Τα κορυφαία καλάθια των κορυφαίων του ΝΒΑ

Τα "χορευτικά" του Μάικλ Τζόρνταν, του Χακίμ Ολάζουον και του Κέβιντ Ντουράντ ή το "μαγικό" του Μάτζικ, η "σταυρωτή" του Άιβερσον και η πτήση του Λάρι Μπερντ; Το POLL του Contra.gr για το κορυφαίο καλάθι στο ΝΒΑ.

VIDEO Top10: Τα κορυφαία καλάθια των κορυφαίων του ΝΒΑ

Η αναζήτηση των πιο όμορφων, εντυπωσιακών και "περίπλοκων" καλαθιών στα χρόνια του ΝΒΑ οδήγησε αρχικά σε... αδιέξοδο. Ήταν τόσες πολλές, αμέτρητες, οι διαθέσιμες επιλογές που η υποχρέωση ν' αποκλειστούν οι περισσότερες εξ αυτών για να προκύψει μια "γεμάτη" 10άδα ανέβασε το βαθμό δυσκολίας της αποστολής.

Λογική -για εμάς- η απόφαση να μην συνυπάρχουν δύο φάσεις από τον ίδιο παίκτη, αφού σε μια τέτοια περίπτωση ο "ανταγωνισμός" θα ήταν άνισος και οι πιθανότητες του... Μάικλ Τζόρνταν να βγει νικητής στην ψηφοφορία θ' αυξάνονταν κατακόρυφα. Επιδιώξαμε επίσης να μην μνημονεύσουμε μόνο το παρελθόν, αλλά να τιμήσουμε και το παρόν.

Παράλληλα κρίναμε καλύτερο ν' αποφύγουμε (ως επί το πλείστον) τα buzzer beater, καθώς σε κάποια τέτοια σουτ έχει ρόλο και η τύχη, όπως και τα καρφώματα, τα οποία "αντανακλούν" κυρίως τη μυϊκή δύναμη και την αλτικότητα των αθλητών, παρά την τεχνική και την ευφυΐα τους.

Υπό αυτό το πρίσμα, ας δούμε (με τυχαία σειρά) τις υποψηφιότητες:

Ο "χορός" και το "τυφλό" λέι απ Κέβιν Ντουράντ


Το "γιγαντιαίο σλάλομ" του Μπάρκλεϊ

Ο "τηλεκατευθυνόμενος πύραυλος" του Μάτζικ

Ο... περιφερειακός Λεμπρόν

Ο Μπράιαντ σαν άλλος Νουρέγεφ

(Λάρι) Μπερντ όνομα και πράγμα

Η... απάντηση του Άιβερσον στον Τζόρνταν

Ο Κάρι και όλοι τους

Το "Dream Shake" του Ολάζουον

Η "χαλασμένη πυξίδα" του Τζόρνταν

And the Oscar goes to...

News 24/7

24MEDIA NETWORK