"Βλέπω εφιάλτες που δεν πήγα στους Σπερς το 2003"

O Tζέισον Κιντ είχε την ευκαιρία να γίνει "σπιρούνι" το 2003 αλλά την έχασε και μετανιώνει γι' αυτό.

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης του Τιμ Ντάνκαν από την ενεργό δράση, ο Τζέισον Κιντ εξέφρασε την...απογοήτευσή του για το γεγονός ότι δεν έγινε μέλος των Σπερς το 2003.

Χαρακτηριστικά τόνισε ότι "για μένα ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση.Εχω ακόμα εφιάλτες από εκείνη την περίοδο, θα μπορούσα να πάρω ένα ή δύο πρωταθλήματα στο Σαν Αντόνιο. Ευτυχώς, στάθηκα τυχερός και πήρα ένα δαχτυλίδι με το Ντάλας".

Ο Κιντ προτίμησε εκείνη την περίοδο να μείνει στους Νετς και να υπογράψει εξαετές συμβόλαιο αντί 103.000.000 δολαρίων. Στα χρήματα δεν έχασε, έχασε στην ουσία.

"Ο Ντάνκαν" συμπλήρωσε "ήταν σπουδαίος συμπαίκτης. Εξαιρετικός, επίσης, παίκτης και άνθρωπος. Πάντα θέλεις να έχεις την ευκαιρία να παίζεις μαζί με τέτοιους αθλητές. Αλλά εγώ μαζί του έπαιξα μόνο στα all star game και στην Εθνική".

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα