Westbrook: "Στα @@ μου το triple-double, χάσαμε!"

Το Houston έκανε το 2-0 κόντρα στην Oklahoma City, με τον Russell Westbrook να γράφει ιστορία με 51 πόντους και triple-double, όμως ο αστέρας των Thunder δήλωσε πως είναι στα... @@ οι αριθμοί!

Oklahoma City Thunder guard Russell Westbrook walks down the court in the final seconds of Game 2 of the team's NBA basketball first-round playoff series against the Houston Rockets, Wednesday, April 19, 2017, in Houston. Houston won 115-111. (AP Photo/Eric Christian Smith)
Russell Westbrook AP

Σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Russell Westbrook έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να κερδίσουν οι Thunder. Οι συμπαίκτες του, παρόλα αυτά, δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με αποτέλεσμα να έρθει και δεύτερη ήττα από τους Rockets.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι όλοι στάθηκαν στο γεγονός πως ο Westbrook έγραψε ιστορία για την ομάδα του με τους 51 πόντους και το triple-double, ο ίδιος όμως δεν ήθελε καν να το ακούει.

"Στα @@ το triple-double και οι αριθμοί. Χάσαμε", ήταν η απάντηση του σε σχετική ερώτηση με την απογοήτευση να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του.

Photo credit: AP Photo/Eric Christian Smith

News 24/7

24MEDIA NETWORK