Χάνει τη σεζόν ο Κόμπε

Τέλος η σεζόν για τον Κόμπε Μπράιαντ, ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες - ανεπίσημες - πληροφορίες έχει υποστεί ρήξη στροφικού πετάλου όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί. Αναμένεται η επίσημη ενημέρωση της ομάδας.

Χάνει τη σεζόν ο Κόμπε

O Μπράιαντ τραυματίστηκε στον δεξιό ώμο στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα των Λέικερς κόντρα στους Πέλικανς, σε μία προσπάθεια να καρφώσει με τα δύο χέρια.

Υπενθυμίζεται πως ο 37χρονος άσος, επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του για λίγο στον αγώνα, παίζοντας ουσιαστικά με ένα χέρι, γεγονός που ίσως επιδείνωσε την κατάστασή του.

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες ανεπίσημες πληροφορίες, οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο "Black Mamba" έχει υποστεί ρήξη στροφικού πετάλου όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ μένει η επίσημη ενημέρωση από την ομάδα. Το ερώτημα πλέον είναι εάν αυτό θα σημάνει και το πρόωρο τέλος της καριέρας του.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ