Χαρακτήρισε τον Ερντογάν "ψυχάκια", γιατί...

Η κόντρα του NBAer, Ένες Καντέρ με τον Ταγίπ Ερντογάν καλά κρατεί. Ο Τούρκος αθλητής επιτέθηκε στον "σουλτάνο" εξαιτίας του περιστατικού με το εξάχρονο κορίτσι που στάθηκε δίπλα του και άρχισε να κλαίει γιατί το τρόμαξε.

Χαρακτήρισε τον Ερντογάν "ψυχάκια", γιατί...

Ο Ένες Καντέρ που θεωρήθηκε εκ των υποκινητών του πραξικοπήματος του 2016 στην Τουρκία, έβαλε ξανά στο στόχαστρο του τον Ταγίπ Ερντογάν.

Ο "σουλτάνος" έχει επικηρύξει τον παίκτη των Νικς, ενώ παλαιότερα του είχε ακυρώσει το διαβατήριο με συνέπεια να τον αφήσει εγκλωβισμένο στη Ρουμάνια, ζητώντας μάλιστα την έκδοσή του στην Τουρκία. Με την παρέμβαση της αμερικάνικης κυβέρνησης, τότε, ο Καντέρ... σώθηκε και επέστρεψε στις ΗΠΑ, αποκληρωμένος (αναγκαστικά) από την οικογένειά του.

Τι συνέβη, όμως, τώρα και ανάγκασε τον Τούρκο μπασκετμπολίστα να χαρακτηρίσει τον Ερντογάν... ψυχάκια;

Συγκεκριμένα, ο Καντέρ "ανέβασε" στο twitter ένα δημοσίευμα που δείχνει ένα κοριτσάκι να κλαίει, αφού πρώτα ο "σουλτάνος" της είχε πει ότι θα είναι τιμή της να πεθάνει στο πεδίο της μάχης!

Λίγες ώρες αργότερα, ο 25χρονος NBAer, επανήλθε με νέο tweet, "ανεβάζοντας" αυτή τη φορά ένα λουκέτο, που σύμφωνα με πληροφορίες θέλει να δείξει ότι στην Τουρκία έκλεισαν ξανά τον λογαριασμό του στα social media.

Χαρακτήρισε τον Ερντογάν "ψυχάκια", γιατί...

News 24/7

24MEDIA NETWORK