Χειρουργείται και επιστρέφει του χρόνου ο Ντέιβις

H σεζόν για τον Αντονι Ντέβις έλαβε τέλος.

Χειρουργείται και επιστρέφει του χρόνου ο Ντέιβις

Το κατώφλι του χειρουργείου θα περάσει μέσα στις επόμενες ημέρες ο Αντονι Ντέιβις.

Ο σούπερ σταρ των Πέλικανς θα χειρουργηθεί στον αριστερό ώμο, σημείο στο οποίο αντιμετώπιζε πρόβλημα από την αρχή της σεζόν.

Ο Αμερικανός άσος το αντιμετώπισε αρχικά συντηρητικά έτσι ώστε να μην χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν αλλά πλέον ο κόμπος έφτασε στο χτένι και το πράγμα δεν παίρνει άλλη αναβολή.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, θα είναι δύσκολο για τον Ντέιβις να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο με την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ. Θεωρητικά προλαβαίνει, αλλά σίγουρα η απόφαση ενέχει και κάποιοι είδους ρίσκο.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ